21 februari 2015

Mio & hockey

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet jobbat med en dator, kollat på hockey och jobbat med läxan jag har på FBS.
Hjälp: Idag har jag hjälpt min mor att stoppa i de nya tonerna i skrivaren.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev klar med läxan jag fått.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och ätit mat med Mario och Mattias.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mario hade sopat bort snön från min bil före vi skulle åka iväg från Mio. Jag är även tacksam över att han bjöd oss på mat.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och hjälpt till med ljudet på Kanal 10 sändningen.
2012: Idag har jag jobbat och som igår så lämnade jag in bilen för reparation, men idag för att byta på andra sidan. Jag kände att bilen gick lite dåligt så jag sa att det kan inte bli sämre nu med tanke på hur bilen gick när jag körde hit. De meddelade att de skulle skicka ett sms när den var klar. Lite senare så ringer de och säger att det inte kommer att räcka med att fixa detta då de ej fick igång bilen. Det visade sig att de behöver byta fler delar och det blev en mycket hög summa, så att jag vet vart min lön kommer gå och någon ny dator blir det inte. Nog om det. Jag åkte till Sidensjö med brorsan och fick låna syrrans bil i Sidensjö. Jag passade även på att köra lite skoter idag och skottade lite på taket. När jag hade gjort det så var jag lite social med brorsan.
2011: Idag har jag jobbat och spelat innebandy, men jag har även lagat chefens usb-minne. Han hade tidigare stoppat in det i datorn utan att få fram något på det och han hade filer som han gärna ville komma åt på det. Jag öppnade det och hittade ett fel så jag flyttade över filerna till en dator så han kunde spara dem på ett nytt usb-minne. Jag redigerade även några morgonandakter som ska sändas.
Uppmuntran:
När jag hjälpte Mats med att beställa internet mm till sin nya lägenhet så sa han:
-David du är en pärla!

Idag när jag hjälpte Carina att hitta två saker som en kund beställt så sa hon:
-David du är en ängel!

Det är alltid lika kul att bli uppmuntrad! Jag försöker att uppmuntra om det finns tillfälle.

2010: Idag spelade jag gitarr på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så hjälpte jag Josef att förbereda inför radiosändningen. Efter mötet fick jag höra av Hasse att jag var duktig på att spela gitarr. Det var flera som frågade om jag köpt en ny gitarr så jag svarade på frågan och fick då höra att de tyckte den var fin. Jag åkte sedan till Sidensjö och åkte skidor. Josef ringde mig när jag åkte skidor för han funderade på hur han skulle sända radio.Jag fick även se några bilder på brorsans Alfred