19 mars 2015

Mio & hemgruppssaming

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet var jag på cellgruppssamling.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa mina vänner när jag var på hemgruppssamlingen.

2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, handlat och jobbat med förberedelser inför inventeringen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till och från jobbet. När jag handlade efter jobbet så lät jag en kund gå före mig när han skulle betala för han hade färre varor än mig och jag kände mig inte så stressad.
Träning: Idag har jag kört latsdrag och situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på mat.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat lite med Svedjeholmskyrkans hemsida och tagit bort ett virus på Broskolans hemsida.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Tomas att förbereda inför inventeringen. Förutom det så har jag hjälpt till att få ordning på Broskolans hemsida som hade fått ett virus.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
Här nedanför ser du de virus jag hittade.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och idag startade inventeringen. När jag slutade jobbet så åkte jag och köpte en present till Marcus som fyller år imorgon. Förutom det så har jag gjort ett prov via datorn inför ett jobb som jag har sökt. Det skadar ju inte att söka även om man har ett jobb. Skulle man komma in på något man hellre vill jobba med så är det ju bara ett + och går det inte så är det bara att jobba vidare på samma plats. Jag har även lagat mat idag.

2010: Idag har jag jobbat på Mio. Efter jobbet så jobbade jag med Mats dator som hade fått något virus. Jag körde killdisk på den och åkte på musikerövning. Jag hjälpte även Josef med att förbereda inför morgonandakterna som skulle sändas. Jag avslutade kvällen med att se hockey med Danne och Joel och frågade honom hur det var med ryggen och jag fick då reda på att han fått speciella övningar att göra.
2009: Idag klev jag upp 05:30 för att sedan åka till Härnösand och sedan till Valbo. När vi kom till butiken i Valbo så tog vi bilder och tips från dem.