04 december 2014

Cyanogenmod

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så jobbade jag vidare med mobilen och fick till installationen av Cyanogenmod.
Hjälp: Idag har jag hjälpt några genom att svara på frågor via internet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att installera Cyanogenmod.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat lite i lägenheten, lagat mat, jobbat med min hemsida mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario genom att skjutsa hem honom från jobbet. Jag har även skjutsat några arbetskompisar på jullunch.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått lite bättre ordning på min hemsida.2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio och varit på O´larys. Vi åt god mat och såg på hockeymatchen som Modo vann med 5-2. Jag har även börjat hämta hem Windows 8 och jobbat med en mall som ska användas på jobbet.
2011: Idag har jag mixat ljudet på julfesten istället för Jesper. Dock uppstod en viss störning när ljudet skulle visas via Andreas apple-TV. Jag gjorde sedan en cd-skiva för urvalsveckan. För övrigt så fick jag en chokladask som tack för att jag hjälpt till med ljudet, men även en bok. Jag har även jobbad med min syster och mors dator. Jag kollade även på Sara och Erics hus.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, ätit mat, städat, slagit in julklappar mm.
2009: Idag har jag redigerat låtarna från julfesten och skickat dem till musikläraren, jag har sedan jobbat på Mio, hjälpt till på fredax mm. Kvällen avslutades med att Camilla läste julevangeliet. När det var slut så satt jag och Ronny och spelade gitarr tills klockan var 23:30. Efter det så skjutsade jag hem honom och jag besökte föräldrarna och syrran.