29 oktober 2014

SermonSpeaker

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet tänkte jag åka på musikerövning, men den var inställd och det kanske var lika bra med tanke på att min gitarr fortfarande är på service. Efter det så åkte jag hem och jobbade vidare med att översätta text i SermonSpeaker, men jag la även upp några bilder på instagram.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att söka upp en ny layout för hemsidan som vi ev kommer att använda, men jag har även jobbat vidare med att översätta SermonSpeaker.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att översätta.

2013
Dagbok: Idag har jag fortsatt med inventeringen och idag har jag jobbat från 7:00-20:30.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario, Mattias och Kim att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Tomas bjöd oss på lunch.2012: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och uppdaterat bloggen. Jag har även jobbat vidare med Viktorias bärbara dator.
2011: Idag har jag mixat ljudet istället för Jesper. Efter mötet så la jag ut budskapet på hemsidan och sände det i radio. sedan packade jag min bil med ljudutrustning som skulle användas på söndagskul. Jag visade Joel hur ljudutrustningen fungerar för det är tänkt att han ska ta den mixningen. Efter det så tog vi tillbaka utrustningen och jag snackade med Thor-Leif om den trådlösa utrustning som vi tänkt låna av honom.
2010: Idag har jag spelat gitarr, jag har både övat på låtarna som ska spelas på söndag, men även spelat in en ny låt. Jag var även på ett ungdomsmöte med Christoffer och efter det så var jag ute med pannkakskyrkan och idag så bjöd vi på kaffe och snackade med de personer som besökte oss.
2009: Idag har jag uppdaterat kalendern på min iPhone, redigerat film, jobbat på Mio, varit på musikerövning och tvättat bilen.