20 september 2015

Problem med Easy Worship

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan istället för Chris som var sjuk idag. Efter mötet så gjorde jag en hel del felsökning för vi hade problem med en powerpoint, Easy Worship fungerade ej och förutom det så försökte jag förbereda inför radiosändningen som kommer att vara nästa vecka. Då ska det sändas direkt för då sänder vi ett förbönsprogram och jag kommer inte att kunna vara på plats då. Efter ett tag så åkte jag till Sidensjö där jag fick träffa Dan, Åsa, Julia, Noah och Domino. Även mor och far var där. Jag passade på att leka med barnen och när de hade åkt så jobbade jag vidare med att försöka få ordning på databasen till Easy Worship. Jag har även lämnat datorn jag fixat så att ägaren kan hämta den på Svedjeholmskyrkan.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så har jag städat i lägenheten, fixat ett ljudschema och lagat mat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att installera en hel del program på en ny dator på Mio.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att installera programmen på datorn.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag försökt få ordning på mailproblemen på Broskolans hemsida.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det jag fick ordning på en reklammodul till bloggen för kristna bloggare.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och jobbat vidare med sommarmatten. Jag har klurat ett tag på en rätt svår uppgift som inte var så svår när man klarade den.
2011: Idag har jag hjälpt Jan att få ordning på det trådlösa nätverket på en dator som han hade hemma. Jag fjärranslöt till datorn när han kopplat den med kabel. Efter det så hjälpte jag honom att ställa in routern och sedan kunde han använda det trådlösa nätverket. Förutom det så såg jag på idol. Jag har även tvättat idag.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, promenerat, spelat innebandy, skjutsat hem några kompisar från innebandyn och gjort några sit-ups.
2009: Idag har jag övat med musikerna på Svedjeholmskyrkan, sedan spelat på mötet, sedan redigerat budskapet, sändt det i radio, lagt ut budskapet på hemsidan, städat på scenen, mixat ljudet på församlingsmötet, fixat en beställd skiva, besökt föräldrarna i Sidensjö och spelat innebandy, sett på idol, gjort sit-ups och tränat med hantlar.