06 juni 2015

Boda Borg

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit på Boda Borg med mina systrar. Den ena tog med sig sin man och den andre sin man och barn. Jag tog även med mig en vän och vi hade en trevlig dag tillsammans.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt mitt lag på några banor.
Tacksam: Idag är jag tacksam över allt de bjöd mig på och det skulle vara en försenad 30-års present.

2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, joggat, städat och fixat lite fler låtar till min iPad.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag joggat runt Höglandsjön.
Tacksam: Idag är jag tacksam över det fina väder vi haft.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, uppdaterat bloggen, betalat fakturor, lagt in några nya appar i paddan, lyssnat på podcast, ansökt om ShopExpress, ansökt om club clas, tränat och jobbat vidare med en mall som ska användas på Mio.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en familj att få betalt för disel. Det gjorde jag för att de talade med mig på Engelska och berättade för mig att de var från Frankrike och har problem med bilen. Reparationen skulle bli så dyr att han frågade om jag kunde tanka 10 liter till dem och det blev sedan 15 och slutligen 20. De var mycket tacksamma! Lite senare när jag handlade på Coop så var det en bakom mig som hade mindre varor så jag tänkte släppa fram den personen, men den jag frågade ville stå kvar. Jag gjorde ett försök, men jag tvingar ingen. Alla måste få välja själv.
Träning: Idag har jag gjort squats, hantelcurl, situps och latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Karin hjälpte mig med mattorna på Mio.


2012: Idag har jag jobbat på Mio, fixat etiketter på två skivor, sparas ett redigeringsprojekt till DVD, övat på en låt, städat, promenerat och gjort några sit-ups.
2011: Idag har jag läst i böcker, skruvat i datorer, redigerat film, varit på Örn-expo och lyssnat på Alexander Rybak, varit på picknick-festivalen och filmat.
2010: Idag har jag varit med och spelat på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet kom nämligen pastorn till mig och sa: -Vad duktig du har blivit på att spela gitarr! Snacka om att jag uppskattade att få höra de orden. En annan sak jag uppskattar är meddelandet jag fick av en kompis om att jag har en fin blogg. Det känns mycket roligare att jobba vidare med bloggen när man vet att människor uppskattar den. Jag och Anders jobbade sedan med tv-ljudet. Jag brände en beställd skiva, jobbade med bröllopshäftet och åkte på biltvätt.
2009: Idag har jag sparat en av mina redigerade filmer, jobbat på Mio, skruvat i mina bärbara datorer. Efter det + en del städning så såg jag på filmen "vi hade iallafall tur med vädret igen". Tanken var att vi skulle spela volleyboll idag, men det var så dåligt väder och lite folk, så jag, Emmy och Sara såg då på en film istället. Nu är det snart dax att sova igen, men först lite bänkpress och bibelläsning.