07 april 2015

Jobbade med nätverket

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag lämnat blod och jobbat på Mio. Jag har även tagit reda på hur man startar en egen insamling, så imorgon tänker jag fixa en insamling. Jag har även idag jobbat på kyrkan och nu har vi märkt upp de enheter som finns med i nätverket för att skicka signalerna vidare.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Peter att ta sig till och från innebandyn.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter ville hjälpa mig att rengöra några kanaler på mixerbordet.

2013: Idag har jag mixat ljudet, fixat budskapet till hemsidan, jobbat med en dator och installerat om operativsystemet.
2012: Idag har jag fixat en ny bloggheader, jobbat på Mio. Efter jobbet så åkte jag till Sidensjö och firade min far som fyllt 70 år. Efter det så visade jag Sara, Eric, mor och far det klipp jag redigerat. Det var ett filmklipp från Sara och Erics bröllop och jag tänker dela det på youtube också.
2011: Idag så har jag jobbat, varit på musikerövning samt visat Magnus hur det analoga mixerbordet fungerar så att han ska kunna mixa på lördag på företagsdagen då jag jobbar.
2010: Idag har jag tvättat kläder, jobbat, spelat innebandy och uppdaterat bloggen.
2009: Idag har jag tvättat kläder och jobbat på Mio. När jag slutade jobbet så skjutsade jag hem Tom som missat bussen, men på lunchen så jobbade jag med dimmercentralen på kyrkan. Efter det så var jag med på musikerövningen.