06 december 2014

Ljus vid trummorna

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag städat lite i lägenheten, jobbat med ljuset på kyrkan, övat en julsång med min syster, jobbat med nätverket i Sidensjö.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att jobba med ljuset.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att jobba med ljuset, men även att jag blev bjuden på mat av Peter.

2013
Dagbok: Idag har jag köpt julklappar, lagat mat, gjort pepparkaksdeg, varit på ungdomsmöte, fixat en skiva som ska skickas in och kollat på alla pepparkakshus som de gjorde på ungdomsmötet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa en skiva som ska skickas in. Jag har även fixat så de kunde lyssna på musik i cafeterian.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag kom på vad alla ska få för julklappar.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat lite med Cubase, skickat mail, uppdaterat bloggen och lagt upp några filmklipp i min you-tube.
2011: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, lämnat en dator hos Dan & Åsa för att de får testa hur den fungerar, lagat mat, bakat och styrketränat. 
2010: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy mm.
2009: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Efter mötet så visade jag Josef hur man redigerar och sparar en fil för en radiosändning. Efter det så la jag ut budskapet på hemsidan. Efter det så snackade jag med några kompisar, åkte till Sidensjö och överlämnade ett överkast till min mor, hjälpte min far med tv:n. Jag fixade sedan en skiva till förbönsprogrammet. Sedan sände jag förbönsprogrammet och la sedan upp morgonandakterna som skulle sändas nästa vecka. Jag har även betalat några fakturor