10 februari 2015

Mio, 1Life och felsökning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag delat en del viktig information på morgonmötet på jobbet. Jag har som vanligt jobbat på Mio och efter jobbet så har jag tränat på 1Life, jobbat med nätverket på Svedjeholmskyrkan och med ljuddatorn.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan och Broskolan genom att kontrollera nätverkskablar. ¨
Träning: Idag har jag tränat på 1Life.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick bort ett virus som fanns på en dator som jag jobbat med.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och fixat ett kallender för alla ljudtekniker.
Hjälp: Idag har jag förhoppningsvis hjälpt mina ljudtekniker genom att fixa en kallender till dem så de lättare ska kunna se när de ska mixa. Jag bjöd även Mario och Mattias på mat idag.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev klar med kallendern.


2013
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet istället för Johannes, sändt radio, lagt ut budskapet på hemsidan, uppdaterat programvaran i telefonen, snackat med Anders, redigerat morgonandakter, åkt skidor, spelat gitarr och piano.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Johannes genom att mixa ljudet istället för honom, jag har även hjälpt kyrkan att sända budskapet och lägga ut det på hemsidan.
Träning: Idag har jag åkt skidor.
2012: Idag har jag jobbat och på lunchen så gjorde jag en kopia på en hårddisk för att ha en som reserv om något skulle hända med den som operativsystemet fanns på. Vi har varit med om det en gång tidigare på jobbet, men nu ska det inte få hända igen. När jag kom hem så var det bara att jobba vidare med redigeringen och fortsätta finslipa. Före jag letade upp sängen så sparade jag filmen och lät den jobba när jag sov.
2011: Idag jobbade jag och på musikerövningen på kvällen så sjöng jag och spelade. Vanligtvis brukar jag bara spela. Jag brukar inte våga sjunga i kyrkan, men jag gjorde det idag och det kändes jättebra.

Jag hade en tävling och här kommmer en av tävlingsbilderna.

En härlig naturbild från en av hojturerna med c:opilot Lena och Patrik på en maruder
Mvh Thomas (Tek62@hotmail.se)
2010: Idag så jobbade jag och när jag kom hem så packade jag min väska för att åka till Tibro. På kvällen så åkte vi till Carina så nu vet jag hur hon bor.
2009: Idag har jag tvättat kläder, varit på musikerövning, tränat och läst i bibeln.