13 september 2015

Dop i Umeå?

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag klev jag upp tidigt och åkte till Umeå så jag var på plats där 7 på morgonen, men när jag var på plats och ringde upp personen som meddelat att det skulle börja 7 så visade det sig att den personen inte hade åkt. Jag fick därför sitta och vänta på honom där, men jag passade då på att läsa i bibeln. När han kom var det tänkt att jag skulle filma deras dop, men det blev inget dop för de var försenade. Vi filmade lite ändå och när det var slut så åkte jag tillbaka till Övik där jag var med på gudstjänsten på Svedjeholmskyrkan och när den var slut så åkte jag på festen för de som blivit bjudna för att fira dopet. Jag åkte sedan till Sidensjö där jag fick möjlighet att träffa Noah. När jag sedan kom hem till lägenheten så jobbade jag vidare med datorn.

2014
Dagbok: Idag har jag varit på Svedjeholmskyrkan och jobbat hela dagen. Jag har även delat med mig av lite bilder på instagram.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan på många olika sätt.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter, Anders och Eric hjälpte till med allt vi gjorde på kyrkan. Jag är även tacksam över maten som Peter bjöd oss på.

2013
Dagbok: Idag har jag tittat på idol, städat, lagat mat, tvättat kläder, jobbat med mallar till Mio och en del annat till Mio. Jag har även spelat gitarr, varit på ungdomsmöte, mixat och felsökt ljudproblem.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet på ungdomsmötet.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag hittade brum-problemet.

2012: Idag har jag jobbat på Mio, pratat med Johannes så han kunde koppla in ljudutrustningen som någon kopplat bort för oss. Förutom detta så har jag redigerat några filmklipp.
2011: Idag har jag tvättat kläder, försökt hjälpa kyrkan att förnya hemsidan, jobbat på Mio mm.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy, fixat ett paket med bröllopsfilmerna och skickat dem till de som gift sig.
2009: Idag har jag mixat ljudet och det var både våra egna musiker och en stråk-orkester. Efter mötet så mixade jag några som övade inför nästa 3G-möte. Sedan la jag ut budskapet på hemsidan, fixade så att morgonandakterna skulle kunna sändas nästa vecka och sedan mixade jag ljudet på förbönsprogrammet.