18 maj 2015

Grattade Noah

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias genom att bjuda dem på mat. Mario hade glömt börsen hemma.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.

2014
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänsten och hjälpt till med ljudet och ljuset. Jag har även grattat Noah, lekt med honom mm. Jag har även tvättat bilen, städat bilen, spelat gitarr och spelat piano.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet, genom att låna ut min gitarr och gitarrkabel. Jag har även hjälpt till genom att sända radio och dela det på hemsidan. Jag har även grattat Noah och gett honom presenter som uppskattades.
Träning: Idag har jag inte tränat om man inte får räkna att jag hoppat på studsmattan.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått öva på en låt som vi ska spela i kyrkan.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, sett på hockey, fixat två hackade hemsidor, joggat, sett på Eurovision Song Contest, jobbat vidare med http://www.kristnabloggare.blogspot.com och kört plankan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan och Broskolan genom att fixa så att man kan komma in på hemsidorna igen.
Träning: Idag har jag joggat runt Höglandssjön och kört plankan.

2012: Idag har jag sovit en hel del för vi kom till Norge typ 05:30, men när jag sedan vaknade så solade jag, umgicks med de andra som var där på besök, fixade med internet till en dator och även en skrivare. Problemet med skrivaren var att den hade fel användarnamn och lösenord, men nu är det fixat. Förutom det så hjälpte jag till med att förbereda lite inför konfirmationsfesten och spelade fotboll med barnen.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och varit på cellgruppssamling. Vi talade om hoppet. Förutom det så har jag redigerat film från en vigsel jag filmat.
2010: Jag vaknade och felsökte radiosändningsproblemen. Förutom det så tvättade jag kläder, jobbade på Mio, jag fick idag vara på ett samtal med chefen. Chefen sa att han var nöjd med mig, men om jag ska förbättra något så är det språket till kunderna. Han tycker att jag ger dem för mycket information om produkterna. Det var några andra småändringar också. Jag fick även säga till chefen vad jag tycker att han kan förbättra. Jag berättade då för honom att jag brukar sätta upp egna mål, men jag känner att jag inte hinner med dem för att jag får en jättelista av honom på saker som ska göras också. Jag fick då höra att det är tänkt att vi ska göra en gemensam lista som vi jobbar med. Det tror jag kan bli riktigt bra eftersom man då ser vad som är viktigast och alla hjälps åt med listan tillsammans. Det blir då roilgare att jobba tillsammans tror jag när alla har samma mål att jobba med och man kan känna att man har tid till det som man känner att man inte hinner med alla gånger. Jag tyckte att det var ett härligt samtal och jag fick än en gång höra att vår chef trivs jättebra med oss som arbetskamrater. Jag hoppas verkligen att det blir bra framöver så att man känner en längtan av att få jobba. Ibland kan det vara så, men när det blir stressigt och man känner att det är mer som ska göras än man hinner med så känns det mest bara jobbigt. När jag kom hem så redigerade jag ljudklipp och filmklipp. Jag lagade mat och shoppade.