27 september 2015

Hästridning med mina arbetskamrater

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag hjälpt Jerry med mixningen och efter gudstjänsten fixade jag för radiosändningen. Efter det så åkte jag iväg med mina arbetskamrater på Mio och vi red på hästar. Under tiden så fick jag hjälpa till med en radiosändning via telefon på en häst. Efter det så åkte vi iväg och åt god mat tillsammans.

2014
Dagbok: Idag har jag beställt balsaträ för att göra ett test på min gitarr. Jag har även mixat ljudet på ett bröllop på Svedjeholmskyrkan. Efter bröllopet så gick jag en promenad till arenan där jag såg på hockey med mina arbetskamrater på Mio. När jag kom hem så kollade jag på idol.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet på ett bröllop.
Träning: Idag har jag gått en promenad.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att mixa ljudet på bröllopet. Det var kul att de var nöjda med scenljudet också! Självklart är jag även tacksam för den goda maten vi åt på arenan och även tacksam över att Modo bjöd på en vinstmatch.


2013
Dagbok: Idag har jag varit ledig så jag har passat på att öva inför Unga Vuxna, shoppat led-lampor och annat. Jag har även grattat Sanna och varit med på lovsångskvällen. Jag har även jobbat med Solstrålens hemsida. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Bea att ta sig hem efter hon varit och tränat. 
Träning: Idag har jag kört latsdrag. 
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag kunde vara med på lovsångskvällen utan att vara ansvarig för ljudet. 

2012: Idag har jag jobbat på Mio, grattat Sanna och styrketränat.
2011: Idag har jag bl.a. hjälpt Johanna att fixa Cubase. Jag fixade även mer ramminne i hennes dator. Efter det så försökte jag att hjälpa Joel med internet i hans nya rum, men det var för låg styrka på det trådlösa nätverket.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, fått veta att de ska börja fixa badrummet i min lägenhet, spelat innebandy på Själevadskolan, fått betalt för några utförda datorjobb, mm. Jag flyttade även hem till föräldrarna under perioden som de jobbade i min lägenhet. Jag har även grattat syrrans dotter Sanna.
2009: Idag har jag jobbat med Anders dator, lyssnat på en predikan av Mikael Alfvén. Efter mötet så sparade jag filerna från dagens predikan, förberedde för radiosändning och la ut budskapet på hemsidan. När det var fixat så åt jag mat med Anders och Josef. Sedan fixade jag en present till syrrans dotter. Efter det så åkte jag och sände radio. Jag visade även det som skulle visas på projektorn. Efter förbönsprogrammet, så fixade sparade jag budskapet, la ut det på hemsidan och förberredde sändningen av morgonandakter. När det var klart så lödde jag kontakten på elpianot, sedan bar jag ut det i skolans musikrum och det fungerade, men glappade lite. Jag ska skruva upp det igen och löda om när jag känner att jag har mer tid.