26 februari 2015

Köpte reservdelar till bilen

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag ätit mat, köpt reservdelar till bilen och efter det hjälpt till under tv-sändningarna för kanal10.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att visa hur de ska hålla mickarna. Jag fixade även så det blev ljud i en gitarr som ej hade något ljud. Förutom det så fixade jag en mus till en dator, fixade friskluft mm. Jag fixade även dryck till de som var törstiga och stoppade in burkar för kylning i cafeterian.
Tacksam: Idag är jag tacksam för alla uppmuntrande ord och samtal.

2014
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, men tyvärr blev det fel på den ena tvättmaskinen, så det blev inte tvättat pga att jag var tvungen att åka på jobbet. Förutom att tvätta så har jag jobbat på Mio och idag fick jag jobba en timme extra. Inte för att jag ville det utan för att jag kände mig mer eller mindre tvingad till det. Chefen ville att vi skulle packa upp trädgårdsmöblerna och ställa dem på plats i butiken. När jag kom hem så somnade jag vid datorn och redigerade lite film.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört hantellyft och latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag orkade med arbetsdagen utan att somna. Jag har varit rätt så trött de senaste veckorna.


2013 
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, redigerat film, städat, byggt om skrivbordet för att få plats med två datorskärmar mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kunder på Mio, jag har även hjälpt Mattias och Mario att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört bänkpress.
2012: Idag har jag gett Simon några av mina tips. Det var Simon som mixade idag. Efter mötet så hittade jag ett fel på projektorswitchen. Det felet hade gjort så att skolan endast fick ljud på vänster sida när de skulle se film. Nu ska det fungera som vanligt igen. Efter det så la jag ut budskapet på hemsidan. När det var fixat så åkte jag och Joel på söndagskul. Jag håller på att lära Joel att mixa och jag längtar tills han lärt sig det så han kan det själv så jag kan släppa ljudet på Sörliden. Nog om det. Jag åkte sedan till Sidensjö och åt mat. Jag passade även på att redigera om filmerna på syrran som jag redigerat till bröllopet. Jag har ändrat lite ljudnivåer och ska fixa dem på dvd, men det får bli en annan dag. Jag och min far fick åka och plåstra om Eric som var tvungen att åka på akuten och sy två stygn. Jag har nu kommit hem till min lägenhet och imorgon ska jag ringa till Lindholms bil och höra om de kan svara på varför motorlampan lös på min bil från 15:15-22:30.
2011: Idag har jag jobbat. Efter jobbet så åkte jag på KRIK. Idag berättade Edvin om vår puls. Vi fick känna vår puls och han sa att man kan tänka sig att pulsen hela tiden säger tack för att jag får leva, tack för livet. Så när vi spelar innebandy eller tränar och pulsen är hög så tackar vi fler gånger. 
Efter det så åkte jag till Sidensjö och där klippte syrran mig.
2010: Idag har jag jobbat på Mio. Jag hjälpte även Tomas att ändra till rätt språk på tangentbordet. Kvällen avslutades med fredax. Idag spelade vi singstar. Förutom det så spelade och sjöng jag och Ronny. Efter det så spelade jag upp låten för min syster. DVS låten som jag skrivit själv. 

2009: Idag har jag jobbat som vanligt. Före jag jobbade så betalade jag räkningar och när jag gick på lunch så pratade jag med min pastor angående lördagen. Jag orkar inte diskutera här hur turerna gick, men det slutade med att vi kommer att ha 1 h på oss att testa ljudet på lördag. Dock har vi fixat en egen lösning. DVS dramat övas på fredag och lovsången före församlingsdagen. Jag blev lite chockad att det kom så många idag för att hjälpa till. Vi blev tillslut tvugna att gå ut ur byggnaden eftersom vi har larm där.