12 maj 2015

Grattis Noah

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet grattat Noah. Jag avslutade kvällen med en promenad.
Hjälp: Idag har jag lekt lite med Noah när jag besökte honom på födelsedagen.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater genom att skjutsa dem till jobbet. På lunchen bjöd jag Sara på lunch. Inte för att hon inte hade råd, men för att jag kände för det och för att hon gav mig erbjudandet att följa med på lunch. Hon hade nämligen inte med sig någon mat till jobbet heller.
Träning: Idag har jag spelat innebandy, gjort armhävningar, gjort hantellyft och rullat med träningshjulet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick en biobiljett via posten. Jag är även tacksam över trisslotterna som jag fick även om det inte var någon vinst på någon av dem.
2013
Dagbok: Idag har jag varit på mötet utan att ha någon uppgift. Jag kunde därför fokusera på lovsången och budskapet. Efter mötet så grattade jag Noah som firade sin födelsedag idag. Jag hjälpte honom med surfplattan som han fick i present. Efter det så åkte jag hem till lägenheten och la ut budskapet på hemsidan. Jag åkte sedan till Sidensjö och där klippte jag mig. Jag passade även på att spela in några filmklipp med min iPad. Jag spelade gitarr och sjöng. Nu har jag precis kommit hem och uppdaterat bloggen.
Hjälp: Idag hjälpte jag Anders att plocka bort två trådlösa mickar, jag hjälpte även Jan genom att lämna datorn jag fixat och hjälpte sedan Noah med surfplattan.
Träning: Idag har jag kört plankan i 2 min.


2012: Idag har jag varit på Örnfrakts 70-års firande, varit på stan, grattat Noah och hjälpt honom koppla in internet, skruvat lite i Joels moped, lagat mat, spelat innebandy med KRIK, sett på hockey och fört över några papper från pärm till dator. När jag var på stan så var den här statyn på plats, men före den så var det dansuppvisning.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, mixat gospelkören från mellansel. Jag och Mikael mixade tillsammans. Jag gjorde soundcheck och blev nöjd med ljudet. När de sedan skulle sjunga på riktigt så tog Mikael instrument och jag tog sången. När det var slut så redigerade jag Stefans budskap och la ut det på hemsidan. Jag passade även på att fika.
2010: Idag har jag tvättat mina fönster i sovrummet och köket. Efter det så jobbade jag på Mio, spelat innebandy. Jag fick lite ondare i bröstkorgen efter att jag spelade innebandy. Jag undrar om man kanske borde kolla upp det iallafall, men det känns som det kommer att läka själv.
2009: Idag har jag tvättat kläder, hämtat en dator jag beställt, varit på cellgruppssamling hos Christoffer och Jenny.