01 juli 2015

Höglandssjön

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag redigerat film, tvättat kläder och tagit en tur runt Höglandsjön med Peter. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat basket och städat lite i lägenheten.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet. Jag har även bjudit två arbetskamrater på lunch.
Träning: Idag har jag spelat basket.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det var så bra väder när vi spelade basket.
2013
Dagbok: Idag har jag tagit sovmorgon, åkt bil till deras sommarstuga, läst i en bok, åkt bil till Moss, besökt viloplatsen som min bror har på jobbet, i det rummet fanns en massagestol som vi testade, sedan åkte jag i det tåg han körde. När jag var i Oslo så fick först se "The Operah house" eller vad de nu kallade det för. Lite senare åt vi mat tillsammans på ett ställe som Christian visade oss. Det som var lite kul var att vi var de enda från Norge och Sverige. Jag skulle därför ta en bild på det och även för att ha som minne, men det skulle jag inte gjort med tanke på att några reagerade kraftigt på att jag tog en bild och det var pga. att jag tog med blixt även om det ej var medvetet. Som tur var så blev bilden suddig och jag tog bort den och de blev sedan lite lugnare. När vi hade fått maten så gick vi och åt på en annan plats och det kanske var lika bra det. Maten var god och efter det så åkte Nathalie och Ingunn hem. Jag Christian och Magnus gick en tur på stan och shoppade. Efter det så tog de med mig på Starbucks där jag fick prova på något jag ej smakat tidigare. Jag kan inte säga att det var jättegott, med tanke på att det smakade rätt så mycket kaffe, men det gick att dricka det iallafall. När affärerna stängde så åkte vi tåget och bilen till min bror. När vi var framme hos min bror så stämde jag Christians gitarr och spelade lite. Efter det så visade jag honom tangentbordet till min iPad eftersom han är lite intresserad av att ha ett själv. Lite senare så hjälpte jag dem med lite högtalartips eftersom Magnus hade 5 högtalare som skulle kopplas in till tv:n och jag konstaterade att en kabel saknas, så han ska försöka få tag på en. Christian ska försöka laga högtalarna som har en kabel med dålig kontakt. Christian har även ett playstation som han har problem med, så jag gav honom tips på hur han kan öppna den, så får vi se om han kan lyckas få ordning på den. Efter det så gick jag å la mig för att sova.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att öppna bommen och låset till hönshuset. Jag har även hjälpt till genom att torka disken när vi ätit upp maten i stugan. Förutom det så hjälpte jag Magnus och Christian med högtalartips. 
Träning: Idag har jag promenerat en del i Oslo.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick se så mycket under dagen. Detta tack vare min bror.  

2012: Idag har jag mixat ljudet istället för Johannes och när mötet var slut så la jag ut budskapet på hemsidan, snackade med en som var på besök från Pingstkyrkan i Överhörnäs och åkte sedan runt till olika affärer, men köpte inte det jag tänkt, men lite mat blev det. När jag hade gjort det så åkte jag till Sidensjö och tänkte försöka lösa programmeringsuppgiften och sedan åka och fiska med syrran och hennes pojkvän, men så blev det inte. Istället så satt jag nästan hela kvällen med programmeringen, men jag lyckades klara av uppgifterna och har nu klarat sluttest 2. Efter det så kollade jag lite på fotbollen och sedan var det dax att sova.
2011: Idag har jag jobbat vidare med min mobiltelefon och lyckats byta coil utan att det blev någon skillnad. Jag hade fortfarande samma problem. Jag gjorde även ett nytt försök på grafikkortet, men det gick inte heller. Efter det så hjälpte jag min mor med några dokument på datorn. Jag hjälpte även min syster med inspelningen av en låt och jobbade vidare med en av mina egna låtar. Jag hade även planer på att sälja bilen för att få en liten inkomst till att kunna studera.
2010: Idag har jag städat, jobbat med dannes dator, jobbat på Mio, jobbat vidare med dannes dator. Windows installerades, filer flyttades tillbaka till datorn från den externa hårddisken. Jag försökte ha olika teman 2010 och i juli valde jag temat rum. Jag tänkte försöka rensa i varje rum för att vara klar med det vecka 29 då jag skulle få semester. Idag har jag därför jobbat med datorer, lagt ut saker på tradera, läst i bibeln, kört bänkpress mm.