18 januari 2015

Ekumeniskt möte på Pingstkyrkan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare på Svedjeholmskyrkan för att kunna sända radio, för att dela budskapet på hemsidan, för att jobba vidare med nätverket och för att göra klart min backup av projektordatorn. Jag har även varit på det ekumeniska mötet på Pingstkyrkan. Efter mötet åt jag mat med några vänner, senare handlade jag lite utrustning till Svedjeholmskyrkan och jobbade vidare med nätverket. Kvällen avslutades med gitarr och sång i Sidensjö.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela budskapet på hemsidan och sända radio.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag hittade några fel som behöver åtgärdas i nätverket.

2014
Dagbok: Idag tog jag en rätt så lång sovmorgon och efter det så hjälpte jag Josef att komma igång med inspelningen av morgonandakter. Efter det så jobbade jag med min nas. Förutom det så har jag städat lite i lägenheten och försökt vila upp mig så jag ska bli helt frisk.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Josef att komma igång med inspelningen av morgonandakter. Förutom det så har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att lägga upp några sändningstider och genom att skriva in rätt i Zara Radio som vi använder för att sända radio.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fått bättre ordning i lägenheten.
2013
Dagbok: Idag har jag städat i lägenheten, jobbat med budskapen till Svedjeholmskyrkans hemsida, lagat mat, promenerat, lyft hantlar mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kyrkan genom att jobba med budskapen på hemsidan. Jag har även hjälpt en arbetskompis genom att skicka några mallar jag gjort för att underlätta på jobbet.
Träning: Idag har jag lyft hantlar och gått en promenad
2012: Idag var jag på hockeymatch och Modo vann med 4-1. Grattis Modo!
2011: Jag hjälpte Andreas W med en hemsida till företaget
2010: Jag mixade ljudet istället för en person som glömt bort att han skulle mixa och han hade inte läst påminnelsen heller då han tappat bort sin mobil.
2009:  Jag hjälpte till på ett barnmöte på Svenska kyrkans församlings hem. Jag och Anders planerade även framtida inköp till ljudavdelningen.