06 mars 2015

Lovsångskväll och felsökning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat på kyrkan med Peter. Jag hjälpte även till att ställa in ljudet under lovsångskvällen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att hjälpa till med ljudet och felsöka nätverket.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter följde med till kyrkan och hjälpte till.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på hockey, uppdaterat bloggar och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Medani och Mattias att ta sig till jobbet. Efter jobbet skjutsade jag Mario och Mattias till hockeymatchen. När matchen var slut så fick de skjuts hem och även Ingrid som var med och såg matchen.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över gåvan som lämnats under mitt ena torkarblad. Nästa sak jag är tacksam över är att Mario bjöd mig och Peter på mat. Efter jobbet fick vi äta god mat och se på hockey. Mio hade fått några gratisbiljetter. Jag är självklart även tacksam över att Modo vann!
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat, redigerat film och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, lyssnat på hockeymatchen, betalat fakturor, städat i vardagsrummet och hängt upp gardiner i sovrummet.
2011: Idag mixade jag ljudet istället för Johannes. Jag sände även radio, köpte några saker till kyrkan från Clas-Ohlsson. Jag åkte sedan skidor med Eric. 5 km blev det. Efter det så spelade och sjöng jag med Sara och försökte fixa hennes dator eller någon dator som hon skulle kunna ha under tiden.
2010: Idag var jag i Sidensjö och det var pulkutflykt så jag passade på att åka skidor en liten bit. Jag fick skjuts av syrran sista biten. Det var en solig och härlig dag. När det var slut så åkte jag skidor till Sidensjö. Efter det så åkte jag på KRIK och spelade innebandy. Efter det så hälsade jag på hos några av de som brukar vara med och spela. Vi kollade på melodifestivalen och snackade.
2009: Idag så lånade jag lastbilen från Mio och hjälpte Sara att flytta till Umeå. Jag spelade även innebandy och gitarr idag. Nedanför ser du en bild från lägenheten.