22 april 2015

Jabra Freeway

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag testat min Jabra Freeway. Jag har även lagat mat och beställt några artiklar från Thomann. Jag har även bjudit på tårtor och vindruvor på jobbet.
Tacksam: Idag är jag tacksam att Mario bjöd mig på mat.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på hemgruppsamling och jobbat med en dator från Mio.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario, Mattias och Medani att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag lyckades ta reda på en echo-kod som gör att jag kan kopiera en mapp med undermappar till en annan enhet.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en person genom att skicka in datorn på service. Förutom det så har jag skjutsat en arbetskompis till Energihuset.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
2012: Idag har jag mixat istället för Simon. Förutom det så har jag bytt några kontakter på ljudkablar, så det blev en del lödning. Jag har även sänt radio och lagt ut budskapet på hemsidan. När jag var klar med det så handlade jag lite inför morgondagens cellgruppssamling. Jag åkte sedan till Sidensjö och där träffade jag, Sara, Eric, Domino, Noah, mor och far. Sen har jag varit hemma och städat lite.
2011: Idag har jag jobbat och sett på filmen drakflygaren.
2010: Idag har jag redigerat min låt, varit på musikerövning, jobbat och lagt ut en låt på myspace.
2009: Idag har jag redigerat morgonandakter, jobbat på Mio och mixat ljudet på bibelskolan. Jag la sedan ut budskapen på hemsidan.