08 oktober 2015

Onsong

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag delat lite låtar till de som använder Onsong.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så tänkte jag åka på musikerövning, men den blev inställd, men jag åkte ändå dit för att hämta min gitarr och då var den en som åkt dit för att öva så jag skjutsade hem den personen som åkt buss till kyrkan. Efter det så försökte jag att rädda en hårddisk som slutat fungera, men lyckades inte få ordning på den.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en person att ta sig hem från kyrkan.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag kom ihåg att hämta gitarren så jag slipper åka till kyrkan enbart för att hämta gitarren.

2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, varit på Visionsdagen på Svedjeholmskyrkan, jobbat med Broskolans hemsida och min egen hemsida.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Broskolan genom att jobba med deras hemsida.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fått min hemsida att se så bra ut. Jag är även tacksam för att jag fick hjälp med mattorna på Mio. Vi bygger nämligen en ny avdelning nu och det är mycket som ska fixas. Jag är även tacksam för att Mario mig på mat.2012: Idag har jag jobbat på Mio, bjudit Mario på mat, köpt en ny hårddisk till projektordatorn, städat projektordatorn och installerat program på den.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, grattat Alfred och lekt med Alfred. Jag visade även att jag uppskattar ärlighet. Det gjorde jag genom att ge bort 150 kr och en trisslott. Jag skrev även ett mail till personen där jag förklarade varför jag gett bort pengarna och trisslotten.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, skjutsat hem Hemen och varit på ungdomsmöte.
2009: Idag har jag lämnat tillbaka Anders dator, jobbat på Mio, kört hantelpress, städat, bytt sängkläder mm.