28 februari 2015

Jobbade på kyrkan och gjorde läxan

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Svedjeholmskyrkan, spelat gitarr och gjort läxan jag fick förra gången på FBS.
Hjälp: Idag har jag Peter och Thomas hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att förbereda ljudet inför morgondagen, men även genom att byta fläkt i TD1:an och genom att rikta om lampor i taket. Jag passade även på att ändra eq-inställningen på två monitorer på scenen.
Tacksam: Idag är jag tacksam över all hjälp jag fick av Peter och Thomas.

2014
Dagbok: Idag har jag redigerat film, monterat ner min träningscykel som har varit i Sidensjö, spelat gitarr, spelat piano, klippt mig och sökt jobb.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mats genom att lämna tillbaka datorn jag fixa. Jag har även hjälpt mig själv genom att redigera film och fixat en del saker som man vanligtvis inte hinner med annars.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att montera ner träningscykeln. Jag är även tacksam över att jag fick smaka på Saras semlor.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, redigerat film och packat för att åka på bröllop. Jag har även kört lite hantelpress.
Hjälp: Idag har jag hjälpt kunder att få reda på att deras möbler finns att hämta på Mio.
Träning: Idag har jag kört lite hantellyft
2012: Idag åkte jag och köpte halstabletter eftersom jag hade ont i halsen och kände mig hes och förkyld. Jag tvättade även kläder idag och efter det så åkte jag på jobbet. Efter jobbet så åkte jag till Sidensjö och jobbade vidare med redigeringen. Jag blev inte klar så jag tog därför hem datorn för att kunna fortsätta med redigeringen hemma.
2011: Idag har jag jobbat, spelat innebandy och snackat om framtida ljudinvesteringar med Anders.
2010: Idag så mixade jag ljudet på kyrkan. Efter mötet sände jag budskapet i radio och la ut det på hemsidan. Efter det så åkte jag och tinade upp bilen i Åhlens-garaget. Efter det så letade jag fram skidorna och åkte en tur, men jag fick göra egna spår. Efter det så städade jag bilen på insidan och spelade sedan lite med Sara. Jag lät även min far testa min nya förstärkare och han tyckte det var jättekul att sjunga och spela in. I februari 2010 har jag försökt att ha en bild till varje inlägg. I mars valde jag istället att dela med mig av musik.