18 juni 2015

Datorjobb

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat med en dator från Svedjeholmskyrkan. Det är radiodatorn och med tanke på att det nu är uppehåll så är det ett bra tillfälle att jobba med den.
Hjälp: Jag har hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att jobba med ljuddatorn.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, varit på samlingen för sångare och musiker, men även uppdaterat bloggen och lite annat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att vi fick äta god tårta, men även tacksam över att jag fick snacka med de andra som var på plats. Självklart är jag även tacksam över att de bad för mig.
2013:
Dagbok: Idag har jag tvättat klädder, förändrat bloggen, hjälpt Mats som med en dator, lagt över bilder till datorn, sett på kanal10, tränat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mats son genom att se till så att internet gick att använda på en dator som saknade drivrutiner för nätverkskortet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag, gjort armhävningar och situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det gick så bra att få internet att fungera på datorn som de hade problem med.
Uppmuntran: När jag sa att jag kunde hjälpa Mats med datorn så sa han:
-Du är en ängel!2012: Idag har jag jobbat på Mio, hämtat moderkortet som jag skickat in på reparation och nu fungerar det, men det ser ut att vara något fel på hårddisken. Förutom det så har jag försökt uppdatera bios på min stationära dator. Nu är det snart dax att sova.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit barnvakt till brorsans barn så att min syster Sara kunde vara med på en möhippa. Efter det så åkte jag hem, städade i köket, bakade en kaka och redigerade film. 
2010: Idag har jag jobbat på Mio och varit på ett ungdomsmöte där Christoffer berättade om kärlek.