27 april 2015

Innebandy

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag spelat innebandy.
Hjälp: Idag hjälpte jag Svedjeholmskyrkan genom att jobba lite med ljuset. Jag bjöd även en arbetskompis på mat.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.

2014
Dagbok: Idag har jag spelat gitarr och sjungit på gudstjänsten. Jag har även jobbat med monitorerna och städat i ljudrummet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att städa i ljudrummet och felsöka monitorerna. Jag har även bjudit Peter på mat.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick hjälp av Peter med att städa i ljudrummet och felsöka monitorerna. Jag är även tacksam över att Anders mixade.
Uppmuntran: Det var kul att så många gillade att jag var med och spelade. En sa:
-Jag viste inte att du hade såna här talanger.
2013
Dagbok: Idag har jag varit på stan och delat ut fika, jag har mixat ljudet på kyrkan och jag har varit på kalas hos Eric.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att dela ut fika på stan och jag delade bl.a. ut kakor jag själv bakat. Förutom det så mixade jag ljudet på Svedjeholmskyrkan, gav Eric godis när jag var på kalas hos honom och försökte hjälpa honom med presenten han fick i födelsedagspresent.
Träning: Idag blev det planka.
2012: Idag har jag jobbat och efter jobbet så var jag på en bön och lovsångssamling. Det var härlig lovsång och bön. Det var även härlig gemenskap. Jag träffade en ny person när samlingen var slut och vi bad för henne eftersom hon varit med om en krock och då fått ont från sitt bäcken och upp till halsen. Men inget är för stort eller svårt för att Gud ska kunna hela det.
2011: Idag har jag jobbat på Mio. Det jag kommer ihåg från den här dagen var att jag sålde en jordglob till en kund som jag blev kär i, men efter den gången har jag inte sett henne. Nu ska man inte stirra sig blind på detta för jag har ju ingen aning om hennes insida, men hon var snygg, glad och trevlig. På kvällen så tänkte jag byta en bildskärm till någon av mina trasiga bärbara datorer eftersom jag köpt en skärm, men problemet var att den skärmen inte fungerade heller. Nu har jag därför beställt två nya lysrör eftersom de fungerar när jag lyser med en ficklampa. Jag har tagit reda på hur man öppnar och byter, men jag har aldrig gjort det någon gång, men nån gång ska vara den första. Jag jobbade även lite med Viktorias hårddisk.
2010: Idag har jag tvättat kläder, jobbat, bakat, städat i lägenheten, uppdaterat bloggen och myspace.