02 november 2014

Mixade ljudet

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, redigerat film, fixat SermonCast till Svedjeholmskyrkans hemsida, sändt radio, lagt ut budskap på hemsidan, fixat beställda skivor, mixat ljudet på kvällsbibelskolan mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet, sända radio, redigera budskapen, dela dem på hemsidan mm. Jag har även hjälpt Jerry genom att mixa ljudet istället för honom. Han hade nämligen feber.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter bjöd mig på fika, men även att han städade i ljudrummet.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, vilat, uppdaterat bloggar, gjort en backup på Broskolans hemsida och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört situps och armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att min huvudvärk gick över.2012: Idag har jag jobbat på Mio. Det blev lite övertid idag, men när jag kom hem så jobbade jag vidare med Viktorias dator. Tyvärr så gick det inte att få ordning på den gamla hårddisken, men nu har jag en ny, så jag hoppas att det ska gå bra. Förutom det så klarade jag 4.4 i mattekursen.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, ätit mat och sedan hjälpt Thor-Leif att hålla koll på den trådlösa utrustningen för med många timmars sändning så behöver man hålla koll på när batterier ska bytas. Jag hjälpte även till med att städa på scenen och ställa mickar på rätt plats. När jag kom hem så styrketränade jag.
2010: Idag har jag tvättat kläder och städat badrummet, blivit bjuden på mat av en kompis som ville tacka för att han får åka med mig till jobbet, men även för att jag hjälpt honom en del. När jag kom hem från jobbet så städade jag i köket och hallen. Jag lyssnade även på hockeysändningen.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, varit på bön i Svedjeholmskyrkan, efter det så försökte jag hjälpa brorsan att koppla in internet, men vi saknade en del uppgifter om vilka uppgifter han skulle behöva i routern.
Här kommer en bild på tavlan som Christoffer gjorde till Mats.