25 oktober 2014

Bytt till vinterdäck

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag varit ledig så jag passade på att sova ut på morgonen och efter det har jag jobbat med sermon speaker i Joomla. Jag har nämligen översatt från engelska till svenska. Det som står på hemsidan är redan fixat, men det finns mer att översätta som endast administratörer ser. Jag har även jobbat med en dator, bytt däck på bilen och klippt mig.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att översätta en modul i Joomla.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att byta däck på bilen.

2013
Dagbok: Idag har jag varit ledig, men jag åkte ändå in till jobbet för att jag kände att jag behövde förbereda lite mer inför inventeringen. Jag fick då höra att Christoffer ramlat från en stege och kommer vara borta i 6 veckor. Förutom det så har jag varit på lovsångskvällen på Svedjeholmskyrkan. Det var roligt att få mixa alla duktiga ungdomar som var med och spelade och sjöng.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet. Jag har även hjälpt Mio genom att fixa till datorerna som vi ska använda under inventeringen.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam att jag fick vara med på lovsångskvällen.

2012: Idag har jag jobbat på Mio och när jag kom hem så jobbade jag med Svedjeholmskyrkans hemsida. Jag försöker förändra budskapsdelen och har nog hittat något jag kommer att använda. Dock har jag får öppna filerna för att skriva om dem till svenska.
2011: Idag har jag jobbat på Mio och försökt hjälpa Joel att få internet till sitt nya rum.
2010: Idag har jag jobbat på Mio och kollat hur långt de hunnit med mitt badrum. Efter det så åkte jag och spelade innebandy. När innebandyn var slut så åkte jag till Sidensjö. Där spelade och sjöng jag med min syster. Efter det så gjorde jag några situps och armhävningar.
2009: Idag har jag jobbat vidare med filmklippet från 3G. Jag har även spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan. Efter det spelade jag in mötet, redigerade det och sände det i radio. Efter det så spelade jag innebandy i Sidensjö. Jag besökte även föräldrarna och syrran klippte mig när jag såg på idol.