26 november 2014

Musikerövning

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, skjutsat hem Mario och varit på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario genom att skjutsa hem honom efter jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att några stannade kvar när övningen var slut så vi kunde fortsätta att öva tillsammans.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på hemgruppssamling.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet. Efter jobbet så har jag skjutsat Peter till och från hemgruppen.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter blev lite sen. Detta pga att jag hade huvudvärk och då hade en bra ursäkt att kunna åka och äta mat och sedan åka samtidigt som honom till hemgruppssamlingen. Jag berättade även för Peter, Sara & Eric hur tacksam jag var att det ordnade sig med ljudet i söndags.2012: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy. Idag gick min klubba av på innebandyn för att en person klev på den när vi spelade. Kanske går det att korta ner den och fortsätta spela med den. Efter innebandyn så var vi några som samlades och gjorde olika övningar. Alla fick komma med ett förslag var på övningar. Det var riktigt kul.
2011: Idag har jag hjälpt min syster att slå in paketen till vår mor, köpt varor till min syster, lekt med barnen, städat i lägenheten, handlat julklappar, sett på film med min syster och gett min mor mat som jag beställt eftersom vi fått det som julpresent från Mio.
2010: Idag har jag dragit ut en visdomstand. Eller jag menar tandläkaren. Som tur var så lyckades de få ut hela tanden. Efter det så plockade jag fram julgrejer, slog in julklappar, stämde ett piano och hjälpte Hemen med en fåtölj till lägenheten.
2009: Idag har jag städat, jobbat på Mio, kollat på brorsans dator som ej gick att starta mm. Problemet med datorn var någon strömkabel för när jag bytte strömkabel till hårddisken så hittade datorn hårddisken, men före bytet så gjorde datorn inte det. Jag har även varit på musikerövning.