23 augusti 2015

En tur till Sidensjö

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet i kyrkan och efter mötet så åkte jag en tur till Sidensjö. När jag var där så felsökte jag motionscykeln som står där och hittade ett kugghjul som behöver bytas ut.  

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag packat ner en hel del från lägenheten. Än en gång blev min bil fylld med saker från lägenheten som jag tog med mig till Sidensjö. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt mig själv och den som ska flytta in i lägenheten genom att packa ner saker och fortsätta tömma lägenheten. 
Träning: Idag blev det ingen träning. 
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick sova över hos mor & far.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat lite i lägenheten, betalat fakturor, försökt lära mig mer om joomla mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Mattias bjöd mig på mat.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med sommarprogrammering, redigerat film, uppdaterat bloggen och styrketränat.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat vidare med att få över papper från pärmar till datorn, förutom det så har jag idag sett på delar av "true tallent" och "fångarna på fortet". 
2010: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så åkte jag till Sidensjö och besökte föräldrarna, sedan så cyklade jag hem till min lägenhet. När jag var hemma så blev det en proteindrink.
2009: Idag var jag ledig från arbete i kyrkan för att Anders frågade om han fick mixa. Efter mötet så sparade Anders filen åt mig. Vi fikade och efter det så kollade vi lite på hemsidan och såg att mallen såg lite konstig ut. Som tur var så hade jag sidan på en egen adress för att kunna testa den. Kvällen avslutades med volleyboll i Tjäl. Efter det så åkte jag till mor och far. Sedan åkte jag hem och fortsatte med hemsidan.