24 augusti 2015

Jobbade vidare med nätverket

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet jobbat med nätverket på Broskolan och Svedjeholmskyrkan. Det blev även en kvällspromenad när jag kom hem.

2014
Dagbok: Idag har jag åkt till lägenheten och städat och tömt det sista i lägenheten. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att bjuda på dryck i lägenheten, men jag passade även på att bjuda mor & far på mat. 
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att städningen blev klar i lägenheten och självklart tacksam över att mor & far hjälpte mig med städningen. Även tacksam över att Sara & Eric kom förbi och hämtade lite saker från lägenheten.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med Broskolans hemsida och med Svedjeholmskyrkans hemsida. Jag har även lagt upp nya bilder på flickr och lagt upp aktiviteter på shapelink. 
Hjälp: Idag har jag hjälpt Broskolan att få länkar på bilderna på startsidan. 
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick in budskapen på Svedjeholmskyrkans hemsida. 

2012: Idag har jag jobbat på Mio, lagt ut några objekt på Tradera, gjort några sit-ups, kört killdisk på en bärbar dator och uppdaterat bloggen. Idag fick jag även två böcker som jag beställt.
2011: Idag har jag fört över pengar till syrrans konto. Hon har nämligen fått ta över innebandyansvaret och fick därför även pengarna vi sparat ihop. Jag har även jobbat på Mio, jobbat vidare med mitt scanningsprojekt, fixat så att syrran har alla kontakter hon behöver när det gäller innebandyn.
2010: Idag har jag tvättat kläder, lagat mat, jobbat på Mio, sett på fångarna på fortet och redigerat film.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, joggat runt Höglandssjön och jobbat vidare med Svedjeholmskyrkans hemsida.