26 maj 2015

Träning på 1Life

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet tränat på 1Life. Jag har även testat Flickr uploader, så det kommer nog att dyka upp nya bilder på Flickr framöver.
Träning: Idag har jag tränat på 1Life.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och lagat mat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick åka hem med Peter efter innebandyn.
2013
Dagbok: Idag har jag varit på mötet. Efter mötet så hjälpte jag Eveline att fixa några skivor som ska användas i Albanien. Först klippte vi om en låt och sedan sparades låtarna på skivan som kopierades till fler. Jag skjutsade sedan hem henne. Efter det så köpte jag nya skivor och fodral på Clas Ohlsson. Jag köpte även morsdagspresenter och sedan åkte jag till Sidensjö och grattade min mor. Jag tog även med mig kött som vi grillade, så vi åt mycket god mat. När vi hade ätit maten så satt spelade och sjöng jag och Sara. Jag träffade även Bea med fam.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Eveline med att klippa ihop en låt som ska användas till en dans i Albanien. Jag har även fixat skivor med den och en annan låt. Jag kopierade dem och fixade etiketter till dem. Efter det så skjutsade jag hem henne. Jag har även hjälpt till med maten i Sidensjö genom att dela med mig av kött som jag grillade.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
2012: Idag har jag sovit ut, uppdaterat bloggen, städat i lägenheten och lyssnat på Eurovision Song Contest där Sverige vann. Jag har även tvättat bilen och besökt Candy Corner.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning, tvättat bilen och försökt hjälpa brorsan med routern via mobilen.
2010: Idag har jag bränt en film till DVD. Jag kopierade även filer från min stationära dator till en extern hårddisk. Förutom det så har jag redigerat musik och spelat innebandy.
2009: Idag har jag tvättat, jobbat på Mio och varit på musikerövning.