21 november 2014

Ungdomsmöte

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag varit ledig så jag har då passat på att städa lite i lägenheten och föra över lite bilder till min Nas. Jag har även mixat ljudet på ungdomsmötet och spelat lite efter mötet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till med ljudet och ljuset på Svedjeholmskyrkan. Jag hjälpte även de som visade texten på projektorn.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över den härliga lovsången på ungdomsmötet.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, vilat och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater genom att visa dem hur den nya kassan och nya leveransplaneraren fungerar. Jag gav även Mario en chokladkaka när jag shoppade, men jag hade ingen aning om att han packat ner två till mig.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mattias bjöd mig och Mario på mat.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, bjudit Christoffer på lunch, jobbat till 19 istället för Mats och sen blev det lite övertid. Efter det så har jag varit i min lägenhet och haft en komma-ikapp-dag. Nu har jag därför hunnit med lite saker jag inte hunnit tidigare i veckan. Jag har även gjort några sit-ups. 2011: Idag har jag jobbat på Mio, testat ett moderkort till skrivaren, mm. 
2010: Idag åkte jag in för att göra ett soundcheck, men de jag skulle testa kom sent idag så jag fick inte så lång tid på mig och blev därför inte riktigt nöjd, men jag tror det gick bra ändå. När mötet var slut så fixade jag några beställda skivor och fixade för radiosändningen. När jag var klar i kyrkan så åkte jag hem till lägenheten och städade lite och bakade kakor eftersom jag fått höra att hemgruppen ska vara hemma hos mig på tisdag.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, städat i förrådet, plockat bort cykeln, letat fram lite julgrejer, jobbat med några filer på min stationära dator, handlat, försökt tvätta bilen, lagat toscakaka och banankaka.