27 maj 2015

Du är en klippa

Inga kommentarer:
Du är en klippa!
Vad skulle vi göra utan dig?

Musikerövning

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att bära några delar till ett biljardbord, men jag har även bjudit Peter på mat.

2014
Dagbok: Idag har jag städat, jobbat på Mio, varit på hemgruppssamling mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet. Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela ut budskapet och genom att sända radio.
Träning: Idag har jag gått en promenad och gjort situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick gå en utbildning från helpaheart.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och sedan spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mario till jobbet och lånat ut bilen när han skulle hem för då kunde jag komma tidigare till innebandyn.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och kört armhävningar.
2012: Idag har jag mixat ljudet på kyrkan och fick sedan höra att Joel inte kunde ha ljudet på söndagskul. Jag fick sedan höra att Simon inte kunde sända förbönsprogrammet heller. Nog om det.
Jag mixade mötet, la ut det på hemsidan och sände det i radio. Efter det så åkte jag och grattade Joel och Johanna. Därefter så hjälpte jag Joel att skruva i mopeden som han försöker fixa. Sedan åkte jag tillbaka till kyrkan och mixade ljudet på förbönsprogrammet. Jag har även märkt mickkablarna med siffror.
2011: Idag har jag lämnat in bilen till Lindholms bil för att få en spak utbytt, jag har även lämnat plasma, hämtat bilen, varit på information om pensionssparande och det kändes bra att få information och tips. Jag har även hämtat rabarber hos föräldrarna, spelat gitarr och piano. Jag passade även på att redigera lite från Anton och Sannahs bröllop. 
2010: Idag har jag jobbat på Mio, kört killdisk på en hårddisk och varit på musikerövning.