14 augusti 2015

Mixade ljudet på Solbacken

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag varit ledig så idag har jag passat på att uppdatera Instagram, sola & på kvällen mixade jag ljudet på Solbacken.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, joggat med två arbetskamrater och letat lägenheter.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mig själv genom att rensa i min mail.
Träning: Idag har jag joggat och gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det inte regnade så mycket när vi joggade.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med Broskolans hemsida, jobbat med en kontakt till Svedjeholmskyrkan, shoppat och tränat.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick över Broskolans databas till en nyare version av Joomla, så nu hoppas jag bara att det går bra att uppdatera till en nyare och få med mig databasen igen.

2012: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, gått en lunchpromenad, sett på filmen "a thousand words", lämnat tillbaka mobilen jag lagat, sett att jag kan få hämta ut min dator nu mm. Bilden med texten Ernst är ryggen på Mats. Mattias hade satt fast den på Mats rygg, men vi tog bort den när det kom kunder.
2011: Idag har jag jobbat på kyrkan. Jag och Anders ändrade inställningar på delningsfiltret och EQ inställningen. När vi var färdiga med inställningarna så plockade vi undan utrustningen som användes i Kärrsjö. Efter det så städade jag i ljudrummet.
2010: Idag har jag solat, jobbat med syrrans dator, badat, installerat uppdateringar på syrrans dator mm. Jag och syrran spelade och sjöng tillsammans. Senare grillade vi och åt tillsammans med mor och far. Jag delade med mig av en del grillkött och gjorde sedan rabarberpaj och rabarberkräm. Jag och syrran såg sedan på en film. Klockan blev typ 2 så jag la mig vid 3 efter att ha försökt lite till på hårddisken som slutat fungera. Det var min externa hårddisk som slutat fungera.
2009: Idag har jag och Anders varit i Lisseberg, men först gick vi in på universeum. På Lisseberg så åkte vi Lissebergsbanan, uppswinget, flume-ride, balder, kanonen, höjd skräcken, uppskjutet mm. När vi kände oss nöjda så åkte vi vidare mot Skara sommarland. När vi var framme så åkte vi till en Camping som stängde 21 och vi var där efteråt. Vi ringde en vakt där och frågade om det var okay att bo där trots att vi kom efter stängning. Han tog mitt körkort och jag fick en bricka med plats att tälta på. Vi satt upp tältet och sov.