16 april 2015

Virtual DJ

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag shoppat lite, men förutom det så har jag hjälpt Medhane genom att låna ut min soundfly som kan spela musik från en mobil så det låter i radion i bilen. Förutom det så har jag hjälpt honom att hitta ett program så han kan vara DJ. Det är ett program som man kan använda för att få fina övergångar mellan olika låtar. Testa själv. Här kommer länken. 

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, besökt Svedjeholmskyrkan för att ta reda på om jag skulle vara med och öva. Förutom det så har jag gjort en backup på svedjeholmskyrkans hemsida, lagat mat, uppdaterat bloggen och försökt hitta en lösning för att kunna schemalägga en backup på en databas.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Medani att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag äntligen är på rätt dag i min blogg.2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, jobbat på Mio, städat, fixat tårtor mm.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mario så han kunde hämta lastbilen, men jag har även skjutsat Mario så han kunde träna på Energihuset. Förutom det så har jag hjälpt mina arbetskompisar på jobbet och kanske någon annan genom att fixa tårtor till min födelsedag.
Träning: Idag har jag kört bänkpress.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet så har jag städat i lägenheten inför min födelsedag då jag får besök av föräldrarna. Även Sara och Eric kommer på besök. Förutom det så har jag försökt få ordning på modemet, men lyckades inte. Det går att surfa in på ip-adressen, men inte ändra lösenord mm.
2011: Idag har jag redigerat en film, spelat innebandy, kollat på mobiltelefoner och sett på film med några kompisar.
2010: Idag har jag lämnat plasma, stämt pianot hos Dan och Åsa, bytt nätaggregat i Johannas dator, stämt pianot i sidensjö och spelat in en låt med syrran. Förutom det så bad jag på min bönetimme.
2009: Idag har jag städat i lägenheten, jobbat på Mio och spelat innebandy.