05 oktober 2015

Församlingskväll

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på en samling för församlingsmedlemmar.

2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet istället för Simon. Efter mötet har jag redigerat budskapet, delat det på hemsidan och sänt det i radio. Jag har även felsökt problemet med två av våra mickar. Efter det så åkte jag iväg och grattade Alfred. När jag gjort det så mixade jag ljudet på kvällsbibelskolan och la ut det på hemsidan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Simon och Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet i kyrkan.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Peter bjöd mig på mat, men även tacksam över att jag fick fikat betalt på bibelskolan för att en person tycker att jag gör så bra jobb när jag ställer upp och hjälper till i församlingen.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, grattat Alfred och Andreas mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt min bror genom att leka med barnen, men jag har även hjälpt Mattias att ta sig till jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick åka med Danne till Ante. Jag är även tacksam över att Alfred gillade sin present.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, varit på ungdomsmöte på Svedjeholmskyrkan och jobbat med projektordatorn. 
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på ett möte med Dan Johansson, lagt ut budskapet på hemsidan och lämnat en mobilladdare till Andreas.
2010:  Idag har jag jobbat på Mio, lyssnat på modo-matchen, hjälpt Josefin med datorn via teamviewer, snackat med andres, kollat på idol, gjort armhävningar mm. Jag läste även en artikel om att SD lämnat kyrkan i protest när biskopen sa att alla är lika mycket värda. Jag vet inte om det är sant, men det stod så i artikeln. Idag blev jag farbror, så jag grattade min bror till barnet, men även på namnsdagen eftersom det var bror idag.
2009:  Idag har jag jobbat på Mio, varit på bön i Svedjeholmskyrkan, lagt ut morgonandakter på hemsidan mm.