04 november 2014

Församlingskväll

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio från 8-19. Efter jobbet så åkte jag på församlingskvällen och hjälpte till genom att visa saker på projektorn, men hjälpte även till lite med ljudet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Chris lite med ljudet och Svedjeholmskyrkan genom att visa texter via projektorn.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders hade möjlighet att hjälpa Chris att starta mixerbordet.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias och Mario att ta sig hem från jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam att det var så många som var med och spelade innebandy.
2012: Idag har jag hjälpt Simon att koppla in pianot på kyrkan. Jag hjälpte honom via telefon och efter gudstjänsten så såg jag till så att dagens predikan sändes i radio och fixade några beställda skivor. Jag har även varit hos mina föräldrar och träffat min syster och hennes man. Vi hade en trevlig kväll tillsammans. Jag och syrran spelade och sjöng, men vi gjorde en del andra roliga saker också. Jag har även jobbat vidare med Viktorias dator.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Thor-Leif med ljudet under kanal 10-veckan. Jag såg till så att han fick mat, men kollade även så det fanns ström i mickarna som skulle användas och hjälpte till att hålla koll på scenen. När det var slut så hjälpte jag till att plocka undan saker och koppla tillbaka utrustningen som den var före kanal 10-veckan.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning, hämtat en dator jag köpt på tradera och fixat Annas dator som inte ville starta.
2009: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och hjälpt brorsan och deras familj med internet.