26 oktober 2014

Min ljudvecka

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på gudstjänsten, lagt ut budskapet på hemsidan, köpt batterier och etiketter till Svedjeholmskyrkan, lagat mat och mixat ljudet på kvällsbibelskolan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet och genom att dela budskapet på hemsidan.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick tid över till att handla frukost för kommande vecka.

2013
Dagbok: Idag har jag städat lite i lägenheten, shoppat, jobbat med en dator inför inventeringen, grattat Joel och sett på hockeymatchen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Dan och Åsa att konstatera varför de endast får ljud på tv:n och hjälpt dem att fixa en användare för att kunna se på tv via datorn.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick se på hockeymatchen och kanske lite extra tacksam över att Modo vann!2012: Idag har jag jobbat vidare med Svedjeholmskyrkans hemsida, shoppat på stan, jobbat lite med sommarmatten, varit på en bönesamling och käkat med min syster och hennes pojkvän.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, varit på musikerövning, käkat och samtalat med Mattias. Vi pratade en del om våra framtidsplaner.
2010: Idag har jag jobbat på Mio och varit på cellgruppssamling i Sidensjö.
2009: Idag har jag jobbat på Mio. Idag åkte jag Carina och Christoffer iväg på lunchen och chefen bjöd oss på mat. När jag var hemma i min lägenhet så kom Daniel och ringde på för att säga hej då! Han skulle flytta till Göteborg. Jag pratade med honom om hur roligt vi har haft det tillsammans och det höll han med om. När Daniel hade åkt så öppnade jag brevet jag fick av honom och där var en bild på Daniel och Marie. Det var ett jättefint kort från brölloppet. Efter det så började jag att fixa en lista för dv-band till videokameran. Jag tog en paus från det några gånger så att jag kunde köra bänkpress.