14 februari 2015

Gitarr, soundcheck och vänner

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag skrivit in några låtar i min iPad. Jag har även träffat min vän Hemen och hans fru och barn. Efter det så har jag delat med mig av min sångröst och mitt gitarrspelande på Svedjeholmskyrkan och det var härligt att så många kom. Det var kul att syrran var med och spelade och sjöng också. Självklart även kul att de andra var med också.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa soundcheck 17:00 när jag inte hittat någon ljudtekniker till det passet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa mina vänner och att jag fick vara med och spela och sjunga.

2014
Dagbok: Idag har jag varit på Bilprovningen, åkt snowboard, sett hockeymatchen. Efter det så lagade jag mat, mixade ljudet på ungdomsmötet mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt en som tappade skidan i listen. Jag plockade upp den och lämnade den till personen som tappade skidan. Jag hjälpte även till med att mixa ljudet på ungdomsmötet. Jag hjälpte även till med att fixa ljuset.
Träning: Idag har jag åkt snowboard och kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra att åka i backen. Men jag är även tacksam över att bilen gick igenom på besiktningen. Förutom det så är jag tacksam över att jag fick ordning på ljudet i kyrkan. Först kom det bara ljud från bas-högtalarna, men när mötet började så fungerade allt igen.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan, lagt ut budskapet på hemsidan och jobbat med Dans dator. Jag har även kört lite hantellyft.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att komma till jobbet, jag har även skottat loss en bil som kört fast, mixat ljudet på kyrkan och lagt ut budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag tränat genom att göra armhävningar på jobbet och sedan hantellyft på kvällen.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, men även varit på Matcompaniet och fixat internet så nu kan de använda internet på alla platser där de behöver. Det var en port som behövde öppnas och nu är det fixat. Detta gjorde att jag valde att jobba över en timme på Mio för att ta igen tiden som gick bort på Matcompaniet, men jag var ändå inte nöjd med vad jag gjort under dagen så jag jobbade ytterliggare 40 min efter stängning. Jag bjöd även mina arbetskamrater på gelehjärtan idag. När jag slutade jobbet så åkte jag hem och jobbade vidare med videoredigeringen.
2011: Idag har jag jobbat och efter jobbet så packade jag och åkte tåg från Mellansel till Tibro.
2010: Idag har jag städat i lägenheten och lyssnat på musik. Efter det så åkte jag till mötet och visade Mikael hur han höjer inspelningssignalen till datorn. Dock försvann strömmen så det som allt tappade ström. De bytte då säkring och efter mötet så fick jag leta upp filen och använda ett program för att öppna upp filen, men då spelades filen först upp för snabbt, sedan för långsamt, men tillslut så hittade jag rätt format. Jag hjälpte även Josef att få ljud från projektorn då det visade sig att det var fel ljudkort på datorn som var aktiverat. Efter det så åkte jag hem och städade för att kunna ta emot gäster till lägenheten. Efter det så åkte jag på böneberget och mixade, men visade även text på projektorn. När jag kom hem från böneberget så fick jag besök av Emmy, Sara & Eric.
Jag kommer att tänka på en bok som heter det är aldrig kört. Jag delar bara med mig av en rad från den boken. "Jag är tacksam för att jag måste städa efter en fest, det betyder att jag har vänner!"
2009: Den här lördagen så vaknade jag väldigt tidigt. Jag vet inte varför, men jag klev upp och åkte sedan till Trons Sköld för att fortsätta fixa med datorn, men jag fick inte ordning på den riktigt som jag ville. Jag hade nog lyckats om det inte var så att jag skulle åka å jobba. När jag slutade på jobbet, så åkte jag å handlade mat och lite alla hjärtans dag presenter. Jag gav till mor, far och min syster. Min syster fick ett kort av mig och en förpackning med gelehjärtan när jag åkte till sidensjö eftersom paketet som jag beställt inte har kommit än. Min syster fyllde 20 år i fredags, så det var därför jag åkte å firade henne. Vi fikade och pratade. Efter det så var jag med min storasysters barn och när de åkte så såg jag och Sara på filmen "Boog och Elliot 2".