28 mars 2015

Bönedag

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat istället för Christoffer och efter jobbet har jag mixat ljudet på bönedagen. Jag har även jobbat med ljuddatorn, så idag fick jag spela in på min bärbara dator och på vår Zoom-utrustning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet på bönedagen.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick ordning på programmeringen för radiosändningarna.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio för att bli klar med det sista under inventeringen. Efter det så har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att jobba på min lediga dag för att bli klar med inventeringen. Jag har hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att mixa ljudet, lägga ut budskapet på hemsidan och rigga ljudet inför kvinnofrukosten. Jag har även hjälpt Debora genom att hjälpa henne att skapa ett häfte. Hon skrev ner texten och jag gav henne några tips för att få en bra layout. Efter det så skjutsade jag hem henne.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev klar med inventeringen och tacksam över att jag fick till så bra ljud på kvällsmötet.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, städat i lägenheten och uppdaterat bloggen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på inventeringen genom att leta artiklar som ej inventerats, knappat in rätt saldo och sorterat i pärmar. Jag har även skjutsat några arbetskompisar till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gjort några sit-ups.
2012: Idag har jag jobbat och på kvällen spelade jag innebandy. När jag spelade innebandy så var det en som klev på min klubba så den gick av. Jag fick då låna en klubba av en kompis. Vilken tur att man har snälla vänner. Nästa gång får jag använda en annan innebandyklubba. Efter jag hade spelat innebandy så hjälpte jag en person med att skriva ut ett dokument från datorn. Han kunde inte skriva ut det och jag såg ganska snabbt att hans skrivardrivrutiner försvunnit från datorn. Jag laddade därför hem rätt och installerade om skrivaren och sen var det fixat.
2011: Idag har jag jobbat, spelat innebandy och snackat med Hemen som berättade för mig om sin tjej som han hittat i Danmark. Han berättade att han tänker förlova sig 15:e april.
2010: Idag så fick jag hämta Mattias som skulle spela eftersom Josef mixade. När jag kom tillbaka så tog jag han om projektorn. Efter mötet så städade jag på scenen och la ut budskapet på hemsidan. Jag köpte sedan fodral och etiketterr till cd-skivor på Clas-Ohlssons eftersom vi hade lite på kyrkan. Jag åkte sedan till Sidensjö och spelade med syrran och vi tog några bilder till skivan som vi tänkt ge till vår far. När vi var klar med det så åkte jag skidor. Idag blev det 1 mil. Därefter så satt jag och spelade piano och gitarr. Jag åkte sedan hem till lägenheten och fixade ett omslag till cd-skivan och la i låtar på den.
2009: Idag har jag sparat om andakterna till mp3-format. Jag har även jobbat på Mio. Efter jobbet så åkte jag på bönedagen på Trons Sköld. Jag tänkte att de kunde behöva ljud, men de var inte i kyrksalen så jag passade på att skruva fast lite skyddsplåtar. Jag bytte även ut 3 av speakon-kablarna som ligger på scenen, så nu känns det bra. Det blev en del lödning och tog rätt så lång tid, men nu är det gjort. Efter det så åkte jag till lägenheten och släckte lamporna. Genom att inte ha lampor tända, dator, tv mm så sparar vi mycket ström. Jag la sedan upp morgonandakterna på hemsidan.