12 december 2014

Knäck

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag gjort knäck.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Mio genom att ta emot och lägga in varor.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på lunch av min chef. Jag är även tacksam för att jag fick se snö igen även om den inte stannade kvar på backen så länge.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på besök hos Mattias och Ingrid.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet. Jag bjöd även mattias på lunch. Efter jobbet så gav jag och Mario dem en present.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick träffa Mattias, Inrid, Marlene och Mario. Vi åt god mat och snackade en del med varandra. Mattias hade bjudit hem oss till deras nya lägenhet.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, uppdaterat önskelistan, städat i lägenheten mm.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, köpt julklappar till julklappsleken som vi ska ha på jobbet imorgon, hjälpt Åsa med en skrivare, jobbat med sidorutorna till bilen mm.
2010: Idag har jag sett på barnprogram med Marcus och Sanna. Jag har även varit på Svedjeholmskyrkan och lyssnat på Peter som berättade lite om livets söndag. När mötet var slut så la jag ut budskapet på hemsidan. Efter det så spelade jag singstar, spelade sedan gitarr och piano.  
2009: Idag har jag städat i köket, fört över filmer till datorn, jobbat med Broskolans hemsida, kollat på idol, filmat dansarna som dansade på Sörliden mm. När jag kom hem så gick jag en promenad och lyssnade på de som sjöng i kyrkan i Gullänget.