08 december 2014

Innebandy

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mio genom att lägga in varorna vi fick idag. Jag bjöd även Mario och Mattias på mat.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort några armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med och spela innebandy.

2013
Dagbok: Idag har jag varit på gudstjänsten på Svedjeholmskyrkan. Jag har även fixat så budskapet går att lyssna till via hemsidan. Förutom det så har jag försökt ta reda på varför vi inte kunde boka tid för vår radiosändning, lekt med Domino & Noah. Förutom det så har jag spelat piano och gitarr, men jag passade även på att sjunga.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Sara att ta hand om Domino och Noah, men jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att dela budskapet på hemsidan.
Träning: Idag har jag kört situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders mixade och sedan klippte ihop ljudfilerna för radio och hemsidan.
2012: Idag hade jag tänkt åka snowboard i Bjästabacken och en kompis skulle följa med, men tyvärr var backen inte öppen. Istället så fick jag fylla på med olja i bilen, åka längdskidor, leka med Domino och Noah, spela innebandy med KRIK och se en film med en kompis i min lägenhet. Vi snackade sedan om olika saker som alkohol, filmer, lovsång mm. Vi hade många olika tankar och funderingar att snacka igenom.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan på ett helandemöte, styrketränat mm.
2010: Idag har jag lämnat blodprov för att nästa gång kunna lämna blod. Jag har även jobbat på Mio och sedan mixat ljudet på Broskolans julfest. Jag har även lagat mat och beställt Sunes jul på DVD.   2009: Idag har jag lyssnat på morgonandakten, tvättat kläder, lagt ut andakter på hemsidan, jobbat på Mio, jobbat med kyrkans hemsida, uppdaterat hemsidan, skrivit julkort mm.