12 mars 2015

Bowling

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och det blev en lång dag med mycket varor. Jag jobbade från 7-19 och efter jobbet åkte vi med jobbet och bowlade.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater genom att jobba över för att få lite bättre ordning på alla varor vi fick idag. Jag bjöd även Mario på mat idag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick äta god mat och bowla med mina arbetskamrater.

2014
Dagbok: Idag har jag varit hos tandläkaren, jobbat på Mio och spelat gitarr. Jag var nämligen på övning och kommer mest troligt att vara med och spela på söndag. Jag spelade även lite piano och testade att spela trummor.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Medani att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att det gick så bra hos tandläkaren.

2013
Dagbok: Idag har jag varit på sängutbildning, på cellgruppssamling och kört hantelpress.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Karin och Mats att komma hem från sängutbildningen genom att jag skjutsade hem dem i Karins bil. Jag har även hjälpt till genom att dela ett bibelord på cellgruppssamlingen, men jag hjälpte även till med att städa bort lite av fikat när samlingen var slut.
Träning: Idag har jag kört hantellyft.
2012: Idag har jag jobbat på Mio och på kvällen hade jag besök av några kompisar från hemgruppen. Det var nämligen hemgruppssamling hemma hos mig.
2011: Idag har jag jobbat och testat min apple-dator. Jag blev besviken att det var så få usb-portar, men processorn var ganska snabb och jag var nöjd med hårddiskarna på den. Jag jobbade vidare med låtar i guitar pro.
2010: Idag har jag jobbat, varit på musikerövning och hjälpt till med att koppla in lampor i taket. Jag jobbade sedan med syrrans dator.
2009: Idag har jag jobbat. Jag bjöd på tårta för att jag fick låna lastbilen. Jag hade ont i huvudet idag så jag åkte hem och la mig och sov när jag kom hem. Jag hjälpte även till med att rigga ljus inför Frank och Simon Ådahl. Förutom det så hjälpte jag syrran med datorn. Hon hade problem med grafiken och jag fixade det åt henne.