22 augusti 2015

På kalas

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio. Efter jobbet så åkte jag och köpte presenter till Hemen och Sarehs barn. När jag sedan kom hem till lägenheten så passade jag på att sola en stund och åkte sedan på kalaset som Hemen och Sareh hade fixat för att fira barnen. Det var många bjudna och de bjöds på mat och tårta.

2014
Dagbok: Idag har jag städat klart i sovrummet, jobbat på Mio och plockat fram lite utrustning som ska användas på båten, men även märkt upp några kablar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario att ta sig hem från jobbet.Jag har även hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att märka upp några kablar och plocka fram utrustning som ska användas på söndag.
Träning: Idag har jag gjort några situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Anders och Mikael redan förberett lite inför söndagen.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, joggat runt Höglandssjön, jobbat med mina bloggar, jobbat med hemsidor mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta hem från jobbet.
Träning: Idag har jag joggat runt Höglandssjön.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Karin & Carina stannade kvar på jobbet trots att de hade slutat, men det var så många kunder, så jag är verkligen tacksam för att de stannade och det är jag övertygad om att kunderna också var.


2012: Idag har jag jobbat på Mio, spelat volleyboll, grillat korv, jobbat med min gamla iPhone, uppdaterat bloggen och kollat vilka objekt på tradera som jag fått betalt för.
2011: Idag har jag bl.a. fört över fakturor från pärmar till datorn som PDF-filer. Jag har även hjälpt en arbetskompis med att installera och avinstallera program på en dator han köpt. Jag har även jobbat med min egen stationära dator genom att ta hem uppdateringar till den.
2010: Idag har jag spelat gitarr på Svedjeholmskyrkan, jobbat med projektordatorn som endast visade en färg idag. Problemet löstes genom att jag startade om datorn. Jag fixade även 3 skivor som beställts. Jag bytte även ut speakon-kontakterna på monitorerna på scenen. Förutom det så har jag lagt ut budskapet på hemsidan, cyklat till Sidensjö, spelat volleyboll och sett på film.
2009: Idag har jag jobbat med Svedjeholmskyrkans hemsida. Jag funderade även med Anders hur vi skulle kunna dela upp ljudet i fler ansvarsgrupper och vad som skulle ingå i varje grupp. Vi snackade om det för att jag känner att jag har så mycket ansvar. Efter det så bytte vi plats på slutstegen och splittern för att få ett större rack för splittern. När det var klart så testade vi ljudet.

En predikan är alltid lyckad!

Inga kommentarer:

Studier eller jobb?

Inga kommentarer:

Gör allt för hand!

Inga kommentarer:

Hinner du återhämta dig på din semester?

Inga kommentarer: