17 februari 2015

Mio & 1 Life

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet varit på 1 Life med Peter.
Träning: Idag har jag tränat med Peter på 1 Life.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och spelat innebandy.
Hjälp: Idag har jag hjälpt några på jobbet genom att låna ut min bil så de kunde komma hem efter jobbet.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick låna gymnastikskor av Carl-Joel. Jag hade nämligen glömt mina hemma.


2013
Dagbok: Idag har jag hjälpt Mikael lite med ljudet, hjälpt till med radiosändningen, städat upp på scenen, lagt ut budskapet på hemsidan och hjälpt till att rigga inför Kanal10-veckan.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att lägga upp sändningstiden för radiosändningen. Jag har även lagt ut budskapet på hemsidan, hjälpt till att rigga inför Kanal10-veckan och hjälpt Mikael med ljudet. Jag hjälpte även Thor-Leif att lasta av utrusning från lastbilen och såg till så att Anders tog sig till och från kyrkan.
Träning: Idag har jag kört bänkpress.
2012: Idag har jag lämnat plasma och efter det så åkte jag hem och jobbade vidare med filmerna, därefter så åkte jag och klippte mig. När jag hade gjort det så gick jag och köpte en slips till bröllopet. När det var fixat så kunde jag åka hem och jobba vidare med filmerna ett tag till, men sedan åkte jag och övade på en sång som vi skrivit om Sara. Efter ett tag så var jag tvungen att åka till Svedjeholmskyrkan för att mixa ljudet där. Det var nämligen så att Jonas Helgesson skulle vara där. Det var kul att mixa och lyssna på honom. Efter mötet så mixade jag även ljudet i cafeterian och sedan plockade jag fram lite ljudutrustning till Anders som han skulle ha med sig på bröllopet. Jag sparade sedan budskapet med Jonas, men har inte lagt ut det. Istället så skjutsade jag hem Daniel och Marie. Jag åkte sedan hem och skrev om det vi ändrat i sången. Sedan väntade sängen.
2011: Idag så lånade jag syrrans bil och efter jobbet så hämtade jag min syster och sedan Mattias. Vi åkte på musikerövningen.
2010: Idag fick jag besök av systern så jag bjöd henne på en semla och vi lyssnade på låtarna som vi hade spelat in tillsammans. Jag redigerade och lagade mat under tiden som sara pluggade. Efter det så åkte jag på jobbet och vi fortsatte att plocka ner den gamla ventilationen. Jag bjöd idag mina arbetskompisar på semlor. När jag kom hem så sorterade jag lite på min mail och åkte sedan på innebandy. Kvällen avslutades med träning och en proteindrink2009: Idag jobbade jag med Mats dator och tvättade kläder. Förutom det så jobbade jag på Mio. Jag hämtade även ut ett paket till syrran med keyboardstativ, strömsladd och substainpedal.