13 juni 2015

Jobbade vidare med nätverket

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och efter jobbet har jag jobbat på Svedjeholmskyrkan tillsammans med Peter och Tomas. Vi jobbade med nätverket.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Peter och Tomas genom att bjuda dem på mat före vi jobbade med nätverket.
Tacksam: Jag är så tacksam för att jag får hjälp av dem med olika saker som vi gör på Svedjeholmskyrkan.


2014
Dagbok: Idag har jag kollat på Johannas student och firat henne på hennes studentdag. Jag har även grattat några andra studenter. Förutom det så har jag hjälpt till på Utspark 2014 där det bl.a. var en paintballturnering.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på Paintballturneringen och förhoppningsvis även hjälpt Johanna genom att filma & ta bilder på hennes student.
Träning: Idag har jag promenerat när jag kollade på studenterna, men även när jag hjälpte till på Utspark 2014.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med och fira Johanna, men även tacksam över att vi fick mat för att vi hjälpte till på Utspark 2014.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, lagat mat, tränat och jobbat vidare med inventeringsmallen.
Hjälp: Idag har jag skjutsat Mario och Mattias till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört latsdrag och situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick betalt av Mattias för att han får åka med mig till jobbet. Det är inget jag krävt av honom, men han vill göra det eftersom han känner att han vill ge något som tack för att han får åka med mig för annars skulle han åkt buss.
2012: Idag har jag jobbat och efter jobbet har jag testat ljudet inför ett bröllop. Jag hjälpte dem även att förlänga sången så de ska kunna hinna ut ur lokalen före låten tar slut. Tyvärr blev det ingen bild idag.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, handlat, hämtat ut syrrans nya grafikkort, städat i lägenheten mm. Det var tänkt att vi skulle ha en grillkväll, men det var för dåligt väder.
2010: Idag har jag lämnat tillbaka ljudutrustningen på Svedjeholmskyrkan, mixat ljudet istället för den som varansvarig för den här veckan. Jag fick även hjälp av Anders. När mötet var slut så redigerade jag filen, la ut den på hemsida och fixade den på skiva. Efter det så åt jag mat med Anders. När vi hade gjort det så åkte jag till sidensjö och var med min bror Mikael som bor i norge och hans familj. Jag och Åsa sjöng och spelade tillsammans. Jag försökte även att fixa internet där eftersom de tappat internet efter att ha dragit ut modemet när det varit oskväder. Dock lyckades jag inte få till det. Allt såg ut att vara rätt så jag gissar att det kommer att fungera imorgon. Efter det så spelade jag pingis med dem och jag såg även lite på filmklipp från himla många program. Därefter så åkte jag och lämnade projektorn på Betania och nu har jag precis kommit hem och skrivit klart resterande dagar i min blogg.
2009: Idag har jag tagit sovmorgon, skickat ut schemat inför midsommar, skickat information om brännboll, bytt olja och oljefilter på bilen och jobbat på kyrkan. Efter det så åkte jag till lägenheten och såg på tv, spelade gitarr och redigerade. Det blev även bänkpress och bibelläsning. På kyrkan hjälpte jag till med bildmixern, hängde upp skyltar på utsidan, jobbade med mottagaren på en trådlös mick mm.