12 november 2014

Musikerövning

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag tvättat, jobbat på Mio och varit på musikerövning.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario genom att bjuda honom på mat, men jag har även hjälpt Carl-Joel genom att fixa plats för godset som kommer imorgon.
Träning: Idag blev det ingen träning.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick vara med på övningen.

2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, lämnat blod, varit på hemgrupp mm.
Hjälp: Idag har jag flera gånger hjälpt mina arbetskamrater. Jag har även hjälpt syrran med disken.
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick skjuts av Peter, men jag är även tacksam över att jag fick åka och lämna blod.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och styrketränat.
2011: Idag har jag hjälpt min lillasyster att hitta en farsdagspresent. Jag har även jobbat med Åsas dator, städat i min lägenhet, fått besök av min storasyster och hennes barn. Vi snackade och fikade. Jag gjorde sedan en banankaka, tvättade bilen och åkte till Sidensjö. I sidensjö så träffade jag Dannes och Beas familjer.
2010: Idag har jag lämnat plasma, blivit klippt, lämnat in gitarren på service i Sundsvall. Jag fick sedan hålla Alfred som var på besök i Sidensjö. Jag fick även träffa Andreas, Lena och Anna. Efter det så såg jag på idol och spelade gitarr när min syster spelade piano. Förutom det så har jag varit med på bön och lovsång på EFS och efter det varit med på pannkakskyrkan.
2009: Idag har jag jobbat med min bärbara dator, jobbat på Mio, redigerat film från Kreativ-helgen. Förutom det så körde jag bänkpress och gjorde några situps.