10 januari 2015

Jag söker en som jobbar med datorer

3 kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat och efter jobbet varit på Svedjeholmskyrkan på dagens fösta pass med Rune Borgsö. Jag fick då förbön. Han sökte nämligen efter någon som jobbar med datorer. Jag är inte säker på att jag var rätt person, men jag jobbar ju med datorer på Mio, jag jobbar med datorer i kyrkan och jag jobbar med datorer på fritiden. Jag har även funderat på att studera för att lära mig mer om datorer. Jag vet inte riktigt hur jag ska fortsätta, men det får väl framtiden utvisa. Efter mötet fikade jag med mina vänner och sedan var det dax för kvällsmötet då jag hjälpte Jerry lite med mixningen.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Jerry lite med mixningen och efter mötet så hjälpte jag till med att redigera budskapen och dela dem på hemsidan. Jag hjälpte även Mattias att ta sig hem från jobbet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Mikael kunde mixa på första passet för jag hade själv svårt att vara i tid på det för att jag jobbade på Mio idag.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och skruvat i datorer.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag kört bänkpress och latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att snön fortfarande finns kvar på backen.


2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, det blev övertid för att jag tog hand om varor som kom sent och jag meddelade sedan kunderna om att det finns att hämta. Jag har även hjälpt Mario att få ordning på låtarna på sin nya telefon. Förutom det så har jag jobbat vidare med den bärbara dator jag jobbade med igår, men även en stationär från jobbet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till på jobbet genom att bära möbler och ta hand om varorna som kom. Jag har även hjälpt Mario att få ordning på låtarna på telefonen. Förutom det så har jag hjälpt till att rensa upp hårddisken på arbetsdatorn.
Träning: Idag har jag gått en promenad, gjort några sit-ups och lyft möbler på Mio.
2012: Idag har jag bl.a. ändrat nivåerna i delningsfiltret. Det jag kommer ihåg från idag är att jag fick sovmorgon till 11:00. Chefen sa nämligen att vi kunde få börja klockan 13.
2011: Spelade innebandy och tog ett viktigt beslut.
2010: Idag skjutsade jag in Magnus. Jag mixade ljudet och tog hand om projektorn. När mötet var slut så lyssnade jag på inspelningen och märkte att störningarna inte hördes allt för väl även om man kunde höra ett svagt brus. Ev ska vi testa att sätta in en transformator i kabeln som förhoppningsvis kan fixa till problemet. Jag spelade och sjöng med syrran. David delade några funderingar gällande hemsidan. Jag la bud på en dvd-brännare till Johanna.
2009: Jag mixade ljudet på ett 50-års kalas. Jag fick även besök av mina föräldrar och min syster.