09 januari 2015

Kvällsmöte med Rune Borgsö

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat och hjälpt Chris med ljudet.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Chris genom att svara på några frågor via telefon, men även genom att redigera budskapet efter mötet.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att Chris mixade eftersom jag inte hade möjlighet att vara på plats i rätt tid för jag jobbade på Mio.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, kopplat in tellstick, promenerat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mario och Mattias att ta sig till och från jobbet.
Träning: Idag har jag gått en promenad och burit soffor i butiken.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick igån min tellstick.2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och jobbat med Mats son Mattias dator. Jag har även gjort några sit-ups.
Hjälp:  Idag har jag hjälpt Mats son med datorn eftersom jag har den hemma nu och jag har nu gjort backup-skivor och påbörjat ominstallationen.
Träning: Idag har jag hjälpt Mats son med datorn eftersom jag har den hemma nu och jag har nu gjort backup-skivor och påbörjat ominstallationen.
2012: Det jag delar idag är att jag åkte till Borgafjäll och monterade möbler. Jag började 9:00 på morgonen och kom hem 5 på tisdagmorgon.
2011: Jag testade min choruspedal. Jag hjälpte även Josef med radiosändningen och Magnus med att fixa skivetiketter. Jag köpte nya torkarblad och lämnade tillbaka min PS3 slim. Jag åkte även skidor och fick träffa Anna, Ante och Alfred. Jag hjälpte även Andreas Westman med en hemsida.
2010: Jag la upp testversionen av den nya joomlan som jag installerat. Efter det så var jag på bönesamlingen då vi bad för media.
2009: Jag fick tillbaka pengar från länsförsäkringar för att jag hade betalat dubbelt till dem.