25 juni 2015

Samuel Ljungblad

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag jobbat vidare med filmer och annat, men på kvällen så övade jag på att spela bas för jag skulle få vara med och spela bas på Arilds bröllop. Jag passade även på att åka och lyssna på Samuel Ljungblad.
Hjälp: Idag hjälpte jag Thor-Leif att plocka bort ljudet efter konserten med Samuel Ljungblad.

2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och på kvällen så har jag sett på bio med några arbetskamrater.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mina arbetskamrater att ta sig till och från jobbet och även hjälpt Medani geonom att betala en liten popcorn till honom.
Träning: Idag har jag gått en promenad till och från bion.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick följa med och se på bio.2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, uppdaterat bloggen, solat, badat, träffat en av mina bröder, en av mina systrar och min mor och far. 
Hjälp: Idag har hjälpt min mor & far att ta hand om brorsans barn när de var och kollade på ett hus. 
Träning: Idag har jag kört latsdrag.
Tacksam: Idag är jag tacksam för det fina vädret även om jag brände mig i solen. 


2012: Idag har jag jobbat på Mio, joggat runt Höglandssjön med Peter, fjärrstyrt Mats dator och hjälpt honom med ett datorproblem, läst lite mer i programmeringskursen, uppdaterat bloggen, gjort sit-ups.
2011: Idag har jag varit på kyrkan och lastat en hel del ljudgrejer som skulle till tältet på Sörliden. Under tiden som jag lastade det så var Mattias och Jeremia där och spelade några låtar så jag snackade lite med dem och lyssnade lite när jag lastade. Jag åkte dit med grejerna och riggade upp det. Efter jag hade gjort det så försökte jag hjälpa en annan person som hade egen utrustning, men det fanns för lite tid till det så vi beslutade att han skulle få använda vår utrustning istället. När det var slut så plockade jag ner alla grejer och lastade in dem i bussen igen och efter det så åkte jag till några som bor i ett hus en bit från kyrkan så jag skulle kunna lämna ljudgrejerna i bussen. När jag hade lämnat bussen där så åkte jag till kyrkan och letade noter, men Åsa hade dem inte kvar i kyrkan så jag fick istället åka hem till Maria som för tillfället bor i Själevad. Hon hade noterna. När jag var där så fick jag noterna och vi pratade om mina framtidsplaner. Pastorsparet var nämligen lite nyfikna så jag berättade om att det var datastudier jag funderat på och jag sa vad jag ville jobba med och då var Thomas snabb med att säga. Du kan börja med våran och han sa det nog mest på skämt, men jag öppnade den och såg mycket damm, så vi gjorde den ren och sedan körde jag ccleaner på den och nu är den betydligt snabbare än den var och tidigare stängde den av sig själv. Nu vet jag inte hur det gick med det, men jag kan tänka mig att det var pga allt damm i datorn. Efter det så åkte jag till Dan och Åsa och hämtade pianostämmaren som jag hade glömt där. Jag lämnade även noter till Åsa.
2010: Idag har jag jobbat på MIO. Jag jobbade 10-18:30 eftersom jag hjälpte dem att sätta upp rea-banderollern när jag hade slutat. Jag bjöd även på tårta eftersom jag fått låna lastbilen för att hjälpa syrran med flytten. När jag slutade på jobbet så åkte jag till musikerövningen. När jag väntade på att övningen skulle börja så ringde jag runt och kollade var paketet med modemet var eftersom vi inte fått någon avi. Det visade sig då att det fanns i Bjästa, så min mor åkte och hämtade det. Under tiden så övade vi några sånger och efter övningen så fikade vi för att det var sista gången så nu är det sommaruppehåll. När övningen var slut så åkte jag till Anna i Bjästa och lämnade tillbaka datorn som jag hade fixat till henne. När jag hade lämnat den, kopplat in den och fixat lite med den så åkte jag vidare till Sidensjö för att hjälpa dem med modemet. Dock blev det problem när jag hade öppnat det och kopplat in det eftersom jag inte fick det att fungera. Jag testade då på Saras rum där vi haft modemet tidigare, men fortfarande samma fel. Jag satt uppe rätt länge och testade olika sätt att försöka få igång modemet, men det gick inte. Klockan var så mycket att jag beslutade mig för att övernatta hos föräldrarna.
2009: Idag har jag tvättat kläder, skickat inspelningar som jag redigerat. Jag la även ut klippet på facebook. När jag var klar med det så cyklade jag till Sidensjö och jobbade med bilen. Jag snickrade även ihop en cd-hylla till Svedjeholmskyrkan. Sen var det dax att åka och spela brännboll, men eftersom det bara var jag och Sara som var där så blev det inget. Jag och Sara åkte då till min lägenhet och såg på Bolt.