30 juli 2015

Vigselfilmen klar

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Jag var inte riktigt nöjd med resultatet på vigselfilmen så jag gjorde en ny som bara var filmat med min videokamera och jag blev klar med den idag. Förutom det så har jag jobbat på Mio.

2014
Dagbok: Idag har jag kollat på ett hus, spelat laserspel på area1, badat, spelat badminton, pingis och gitarr.
Hjälp: Idag har jag hjälpt mitt lag när vi spelade laserspel.
Träning: Idag har jag kört hantellyft, spelat laserspel, simmat, spelat badminton och pingis.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag fick möjlighet att se huset som jag kollade på.
2013
Dagbok: Idag har jag tvättat kläder, lagt upp 3 filmklipp på youtube, jobbat på Mio, lärt mig mer om css, tränat mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias att ta sig hem från jobbet.
Träning: Idag har jag kört hantelcurl, latsdrag och situps.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att det gick så bra att skriva css-koder.

2012: Idag har jag tvättat kläder, ätit mat på Thai house, köpt mat, träffat Sanna i Sidensjö och börjat med sommarmatte. När jag träffade Sanna så fikade vi, målade, lekte tjuv och polis mm. Bilden till vänster gjorde jag till sanna och de till höger gjorde Sanna till mig. Kvällen avslutades med att jag tog beslutet att det inte blir några studier för mig för att jag ej fått tag på något boende, men även för att jag då kommer att ha dubbla hyror i tre månader och att det är så nära tills det börjar så det skulle bli så stressigt med New Wine, flytt mm.
2011: Idag har jag fixat så att micken fungerar med redigeringsprogrammet. Förutom det så har jag jobbat på Mio och hjälpt Carina med kontakterna på hennes telefon. Jag fixade även några låtar till syrran som hon behöver till ett bröllop så jag skickade dem till henne.
Uppmuntran: 
Carina sa:
-Du är klippan på jobbet!
Mats sa:
-Du ska ha en stor eloge för att jag hjälper mig och mina arbetskamrater med privata saker. Inte bara saker som gäller jobbet. Det är inte många som gör det.
2010: Idag har jag oljat in stolarna, åkt till Ikea, beställt färg till min bil, hämtat Sara och Eric som kom med tåget, varit på Birsta City, spelat piano och kollat på bilder som Sara, Eric och min far fotograferat.
2009: Idag har jag redigerat filmen från Michael W Smith, strykt gardiner, jobbat på Mio och städat i lägenheten.