18 oktober 2015

Mixade ljudet och sände radio

Inga kommentarer:
2015
Dagbok: Idag har jag mixat ljudet på Svedjeholmskyrkan då Simon ej hade möjlighet att mixa. Efter mötet så fjärrstyrde jag radiodatorn, men det blev problem med sändningen p.g.a. att datorn som fjärrstyrde tog över ljudet, men det ska nu vara åtgärdat så nästa gång ska det gå bra. Jag passade även på att fika med några vänner och efter det fixade jag några beställda skivor och åkte sedan till Sidensjö och träffade Noah och de andra som var i Sidensjö.

2014
Dagbok: Idag har jag shoppat, varit på bröllop mm.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till att städa bort när bröllopet var slut.
Träning: Idag har jag bowlat.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag orkade vara med på bröllopet trots min förkylning.
2013
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio och varit på bio. Vi såg på Captain Phillips.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Mattias och Mario genom att skjutsa dem till och från jobbet.
Träning: Idag blev det ingen träning pga min förkylning.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att jag fick skjuts av Peter när vi skulle åka på bio.2012: Idag har jag jobbat på Mio, jobbat med Viktorias dator och äntligen lyckats starta den. Jag har även startat upp min gamla stationära som jag nu kör killdisk på. Jag har även styrketränat. Problemet med hennes dator var strömkabeln så när jag tryckte den mot väggen så gick det bra, men den behöver bytas.
2011: Idag har jag städat i lägenheten, jobbat på Mio, spelat gitarr och gjort sit-ups.
2010: Idag har jag jobbat på Mio, gått en lunchpromenad, postat ett paket jag sålt, spelat innebandy mm.
2009: Idag har jag spelat gitarr på Svejdeholmskyrkan, redigerat budskapet, sändt det i radio och lagt ut det på hemsidan. Jag har även städat på scenen. Efter det så bogserade jag Magnus bil till OKQ8 för han hade något fel på den. Förutom det så körde jag hem Mattias och Andrés utrustning som de använder när de spelar i kyrkan. Jag har även meddelat övriga ljudtekniker att jag nu inte kommer att städa scenen varje gång utan endast då jag själv mixar. Jag hämtade även Debbies dator för att kunna jobba med den. Förutom det så spelade jag innebandy och besökte mina föräldrar i Sidensjö. Jag jobbade sedan med Debbies dator. Jag uppdaterade bl.a. firmware på hennes dvd-enhet, men jag gjorde lite annat också.