03 november 2014

Inventeringen har startat!

Inga kommentarer:
2014
Dagbok: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy och uppdaterat bloggar.
Hjälp: Idag har jag hjälpt till genom att förbereda inför inventeringen, men även genom att starta den. Jag har även börjat kolla på Mats dator som ej fungerar som den ska.
Träning: Idag har jag spelat innebandy och gjort armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam över att jag blev bjuden på mat.

2013
Dagbok: Idag har jag åkt till Svedjeholmskyrkan utan någon uppgift. Dock hjälpte jag till med att fixa lite skivor efter mötet och såg till så budskapet kom up på hemsidan. Jag har även träffat Domino & Noah idag. Efter det så åkte jag till Sidensjö och spelade gitarr och piano.
Hjälp: Idag har jag hjälpt Svedjeholmskyrkan genom att fixa beställda skivor och genom att sända radio.
Träning: Idag har jag kört armhävningar.
Tacksam: Idag är jag tacksam för att Anders mixade och för att han hjälpte mig med att fixa de beställda skivorna. Man kan verkligen lita på Anders.
2012: Idag har jag jobbat på Mio, spelat innebandy med KRIK-vännerna och sett "The Avengers" hos Emmy och Stefan. Förutom det så har jag jobbat vidare med Viktorias dator.
2011: Idag har jag jobbat på Mio, hjälpt Oskars far att få igång bilen med hjälp av startkablar, hjälpt Thor-Leif med ljudet, mixat lite, städat på scenen mm.
2010: Idag har jag städat i lägenheten, jobbat på Mio, joggat runt höglandsjön och kört bänkpress.
2009: Idag har jag tvättat kläder, skickat mail till lokalbokningen eftersom vi ej kunnat spela trots att vi bokat tiden, pratat med telia för att kunna hjälpa brorsan efter jobbet. Jag köpte även en usb-sticka till Johannas dator och kopplade in den så nu har hon trådlöst internet på den.